Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ WEST BEND ΑΠΟ ΤΗΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Η φιλαρμονική μπάντα του σχολείου West Bend από τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο της οκταήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής τους στην Ελλάδα  επισκέφτηκαν  το Ναύπλιο και  παρέλασαν  την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 παιανίζοντας στους δρόμους της παλιάς πόλης . Την Αμερικάνικη μπάντα υποδέχθηκε στο δημαρχείο της πόλης του Ναυπλίου ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ


Πυρκαγιά ξέσπασε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 σε παράνομη χωματερή στην περιοχή νταμάρι  στο δήμο Ναυπλιέων. Πυροσβεστικές δυνάμεις από την Π.Υ Ναυπλίου με δύο οχήματα συμμετείχαν στην κατάσβεση της φωτιάς.

ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Φ. ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ


Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους  Φώτης Κουρμούσης, προσκεκλημένος του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, επισκέφτηκε τον Δήμο Ναυπλίου, προκειμένου να ενημερώσει τους δημότες για τον νέο νόμο σχετικά με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων. Η ενημέρωση  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, το Βουλευτικό, στο Ναύπλιο.

ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΕΡΑΚΙΝΕΣ BUTEO




Ένα ζευγάρι γεράκια το είδος γερακίνα Buteo Buteo πετούν πάνω από την πόλη του Ναυπλίου, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017. 

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΘΑΛΑΣΣΟΣΦΥΡΙΧΤΗΣ




Ένα μεταναστευτικό  πτηνό το είδος θαλασσοσφυρίχτης κάθεται σε τοποθεσία στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου