Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017


Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ- Η ΚΑΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ




Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην ομώνυμη καταπράσινη παραλία στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017. Πρόκειται για ένα προορισμό που επισκέπτης αναζητά την φυσική ομορφιά σε συνδυασμό με την απόλυτη ησυχία. Μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Ναύπλιο κι ο επισκέπτης προσεγγίζει τον πανέμορφο αυτό τόπο με τα πόδια μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στο πράσινο. 

Μπορούμε να πάμε κόντρα στο DNA μας



Είναι μάλλον ο τελευταίος κρυμμένος θησαυρός του ανθρώπινου οργανισμού που έχουμε αρχίσει να ανακαλύπτουμε. Και δεν είναι άλλος από τις πληροφορίες που κρύβονται στα γονίδιά μας και οι οποίες μπορούν να μας φανούν χρήσιμες στη μάχη για τη διατήρηση της καλής υγείας και την προστασία μας από κάποια προδιάθεση. Με ποιον τρόπο; Μέσω της διατροφής.

«Μονόλογοι στο λυκαυγές», το καινούριο βιβλίο του Μίκη Θεοδωράκη



«Μονόλογοι στο λυκαυγές» είναι ο τίτλος του καινούριου βιβλίου του Μίκη Θεοδωράκη, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ιανός. Το βιβλίο αποτελεί τη συνέχεια και ολοκλήρωση του προηγούμενου βιβλίου του «Διάλογοι στο λυκόφως. 90 συνεντεύξεις».

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ


Δύο ημέρες μετά την πανσέληνο του Μαρτίου ,το φεγγάρι ανατέλλει στην πόλη του Ναυπλίου ,Τρίτη 14 Μαρτίου 2017.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΝΘΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ

Ανθισμένες παπαρούνες στην περιοχή του Ναυπλίου, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017. Οι ανθισμένες παπαρούνες σηματοδοτούν τον ερχομό της εορτής του Πάσχα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου