Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ





Ο  ήλιος δύει στην πόλη του Ναυπλίου δημιουργώντας ένα βαθύ κόκκινο χρώμα στον ορίζοντα, Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.

Με Αφορμή την Μονή Βατοπαιδίου



του αρχιμ. Ιακώβου Κανάκη, Πρωτοσυγκέλλου Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως

Η εξέλιξη της υπόθεσης για την Μονή Βατοπαιδίου έρχεται να προσθέσει μιά ακόμα περίπτωση συκοφαντίας στις τόσες που έχουν υπάρξει στην μακραίωνη Εκκλησιαστική μας ιστορία. Περιπτώσεις που ανακύπτουν καθημερινά, στις μέρες μας, και που από ότι φαίνεται θα συνεχίζονται, ως μεταπτωτικό φαινόμενο, όσο υπάρχουν άνθρωποι στη γη.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΝΕΚΡΗ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΡΕΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ

Ακόμα μία θαλάσσια χελώνα το είδος καρέτα καρέτα βρέθηκε τραυματισμένη θανάσιμα  από πολίτες  στην παραλιακή Ναυπλίου  Νέας Κίου , Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017. Η χελώνα έφερα πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι. Τον τελευταίο μήνα πάρα πολλές χελώνες  έχουν βρεθεί χτυπημένες στην ίδια περιοχή. Ενημερώθηκαν οι λιμενικές αρχές για να  καταγράψουν το συμβάν.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ



Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ένας καλαμοκανάς πετά σε τοποθεσία στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

22 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Νερού



Κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου εορτάζεται σε όλο τον κόσμο η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, όπως έχει καθιερώσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.

ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟ


Αγαπητό μου παιδί,
Μου είπαν ότι έχεις έντονο άγχος καθώς ευρίσκεσαι στο τελικό στάδιο πριν τις εξετάσεις. Ότι έχεις μεταπτώσεις στη συναισθηματική σου κατάσταση. Άλλοτε νιώθεις ήσυχος και σίγουρος και άλλοτε τα βλέπεις μαύρα, δύσκολα, ακατόρθωτα και νιώθεις τις προσπάθειές σου περιττές. Ότι άλλοτε κάνεις αστεία, λες και δεν υπάρχει πρόβλημα, και άλλοτε το πιο μικρό αστείο που θα σου κάνουν είναι ικανό να σε κάνει να θέλεις να διαλύσεις τα πάντα.

Εκδρομή κατηχητικών Αργολίδος



Από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εκδρομή κατηχητικών στις 22 Απριλίου, Σάββατο του Θωμά, με προορισμό το προσκύνημα της Αγίας Θεοδώρας Βάστας. Στη συνέχεια θα γίνει επίσκεψη στον πολυχώρο «ΠΑΠΑΚΙΑ».

Σύμπραξη των Μουσικών Σχολείων Αργολίδας και Άρτας στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Άρτης

Σύμπραξη των Μουσικών Σχολείων Αργολίδας και Άρτας στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Άρτης
Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Αργολίδας και Άρτας.

Πενήντα μαθητές και πέντε εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας βρέθηκαν στην Άρτα από το Σάββατο 18 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου