Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ
5  ΜΑΡΤΙΟΥ
Α΄ΝΗΣΤΕΙΩΝ(ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ)                                   07:00 ΟΡΘΡΟΣ – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ    
 8  ΜΑΡΤΙΟΥ
18:30 ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΤΙΜΙΩΝ ΔΩΡΩΝ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  
10   ΜΑΡΤΙΟΥ
07:00 ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΤΙΜΙΩΝ ΔΩΡΩΝ.                            

19:00 Β’ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
ΣΑΒΒΑΤΟ                                            
  
11  ΜΑΡΤΙΟΥ
07:00 ΟΡΘΡΟΣ – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.                        
17:00 ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.

17:30 ΘΕΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Κ.Κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ
   
12 ΜΑΡΤΙΟΥ    
Β΄ΝΗΣΤΕΙΩΝ                                                            
 07:00 ΟΡΘΡΟΣ – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Με κάθε λαμπρότητα και σε ένα κατάμεστο ναό από πιστούς ,ξεκίνησαν οι χαιρετισμοί στην Υπεράγια Θεοτόκο, στον πανέμορφο ιστορικό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου. Πρόκειται για έναν μεγαλοπρεπή ναό που οικοδομήθηκε το 1836.Την πρώτη στάση των χαιρετισμών διάβασε ο ιερέας του ναού π. Κωνσταντίνος Σέρρος.

Όλα έτοιμα για τον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 3 ΑΡΤΊΟΥ 2017 Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, σε αίθουσα του ΦΟΥΓΑΡΟΥ με θέματα:

· Την παρουσίαση της Συναυλίας των ONIRAMA,
· Των Αγωνιστικών λεπτομερειών της διοργάνωσης του Μαραθώνιου
· Την απόδοση του Κοινωνικού μερίσματος στα ΑμεΑ Αργολίδας από τον Παλαμήδειο Άθλο
· Την ανακοίνωση των Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το Σάββατο 4/03/17 και την Κυριακή 5/03/17

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Αγριόπαπιες πετούν στον Υδροβιότοπο της  περιοχής Ναυπλίου Νέας Κίου κατά την διάρκεια της ανατολής του ηλίου, Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Με λένε Λουκά, και είμαι αναισθησιολόγος (Θαύμα του Αγ.Λουκά του Ιατρού)Ο γιος μου, Ειρηναίος, διεγνώσθη με καρκίνο στο δεξιό νεφρό και στις 27/3/12 πήγαμε στο νοσοκομείο PRINCE ALFRED του SYDNEY να για του αφαιρέσουν το νεφρό.Με δάκρυα παρεκάλεσα τον Άγιο Λουκά να βοηθήσει το γιο μου στην εγχείρηση να πάνε όλα καλά.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΑΡΓΟΣΤο κάστρο Λάρισσα στην πόλη του Άργους  με φόντο  τα χιονισμένα βουνά της Ζήριας στην ορεινή Κορινθία, Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

«Κατευθυνθήτω η προσευχή μου ως θυμίαμα ενώπιόν σου»Αυτή η ωραία φράση, που είναι γνωστή σε πάρα πολύ κόσμο, είναι και μια προσευχή του Χριστιανού προς τον Θεό. Αναφέρεται όμως και στο θυμίαμα. Αλλά τί είναι το θυμίαμα και γιατί αναφέρεται σε αυτήν την φράση ιδιαιτέρως; Έχει καμμιά σημασία; Και βεβαίως έχει, αγαπητέ μου αδελφέ.

Έμφραγμα δύο συμπτώματα που προειδοποιούν ένα μήνα νωρίτεραΤο 16% των ασθενών που πέθαναν από έμφραγμα μέσα σε ένα μήνα από την μεταφορά τους στο νοσοκομείο στη Μεγάλη Βρετανία, δεν είχαν διαγνωσθεί παρότι είχαν προειδοποιητικά συμπτώματα.

Η Ιταλία αποτελεί τον σημαντικότερο προορισμό των ελληνικών εξαγωγώνΗ Ιταλία εξακολουθεί να αποτελεί το σημαντικότερο προορισμό των ελληνικών εξαγωγών, ενώ οι εξαγωγές αγροτικών προϊόντων εμφανίζονται σημαντικά αυξημένες κατά 7,6%. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία για την πορεία των Ελληνικών εξαγωγών, ενώ όπως σημείωσε η πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων Χριστίνα Σακελλαρίδη στη γενική συνέλευση της Τράπεζας της Ελλάδος: «την ώρα που η ευρωοικονομία η μεγαλύτερη αγορά για τα ελληνικά προϊόντα ανακάμπτει, η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλη μία ευκαιρία εξόδου από την κρίση».

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Το κάστρο Παλαμήδι όπως φαίνεται μέσα από το παλιό εργοστάσια κονσερβοποιίας  Πελαργός στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου, Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου