Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ




Ένας πουλί το είδος μαυρολαίμης κάθεται σε ανθισμένο δένδρο σε τοποθεσία στο Ναύπλιο, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ




Ένα  Φοινικόπτερο στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου ,Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017. Τα πανέμορφα αυτά πτηνά κάνουν την εμφάνιση τους την περίοδο της άνοιξης  μετά από ένα μεγάλο ταξίδι μετανάστευσης. Στην περιοχή βρίσκουν ένα φιλόξενο Υδροβιότοπο και παραμένουν για λίγες ημέρες ξεκούρασης. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ναύπλιο πετροκιρκινέζι στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου ,ψάχνει για τροφή, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ


Ένα ζευγάρι τσαλαπετεινών σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 29  Μαρτίου 2017. Ο τσαλαπετεινός είναι κορακιόμορφο πτηνό της οικογενείας των Εποπιδών, που απαντάται και στον ελλαδικό χώρο. Η επιστημονική ονομασία του είδους είναι Upupa epops και περιλαμβάνει 8 υποείδη. 

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Έργο ορόσημο για τον Δήμο Ναυπλιέων- Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του “Τριανόν”

Την ένταξη ενός έργου ορόσημου για το Ναύπλιο πέτυχε η δημαρχία του Δημήτρη Κωστούρου καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση του έργου
"Παρεμβάσεις Αναβάθμισης και Εκσυγχρονισμού του Τριανόν" που περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης του μνημείου και εκσυγχρονισμού του, στο πλαίσιο της λειτουργίας του ως χώρου πολλαπλών πολιτιστικών χρήσεων.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑΚΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 - ΚΥΡΙΑΚΗ 30 AΠΡΙΛΙΟΥ 2017ΛΕΥΚΑΚΙΑ - ΘΕΣΗ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑΚΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ἔχει πολύ σωστά λεχθεῖ πὼς ἡ Ἐκκλησία μας εἶναι ἐργαστήριο ἁγιότητος. Καὶ πράγματι, αἰῶνες τώρα δὲν σταμάτησε νὰ πλάθει ἁγίους «ἐν παντί καιρῷ καὶ τόπῳ». Ἀκόμη καὶ στὴ σημερινή ἀντι-πνευματική ἐποχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου