Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΟΡΧΙΔΕΕΣ



Μία πανέμορφη άγρια ορχιδέα το είδος, σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017. Οι Ορχιδέες είναι καλλωπιστικά μονοκοτυλήδονα φυτά τα οποία συνθέτουν την οικογένεια των Ορχιδοειδών, τη μεγαλύτερη των ανθοφόρων φυτών (Αγγειόσπερμων).

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΦΙΔΑΕΤΟΣ




Ένα ζευγάρι Φιδαετών πετά στην τοποθεσία Κάτζια Αραχναίου Αργολίδος, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017. Ο Φιδαετός είναι είδος αετού και το μοναδικό είδος κιρκαετού, που απαντάται στον Ελλαδικό χώρο. Η επιστημονική του ονομασία είναι Circaetus gallicus. Η αγγλική ονομασία του είδους  είναι Short-toed (Snake) Eagle και σχετίζεται με τους σχετικά κοντούς γαμψώνυχες του πτηνού.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ


Ένα πτηνό το είδος κατσουλιέρης κάθεται σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.Ο κατσουλιέρης χαρακτηρίζεται για το λοφίο στο κεφάλι του και το πανέμορφο κελάηδημα του.

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ


Στο Ναύπλιο βρέθηκε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας ,Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017. Ο Υφυπουργός συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο περπάτησαν στο λιμάνι του Ναυπλίου και κατέληξαν για έναν καφέ σε παραλιακή καφετέρια με φόντο το Μπούρτζι. Ο Υφυπουργός είχε ενημέρωση για τρέχοντα θέματα της Αργολίδας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο  Τατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος Αναστάσιο Χειβιδόπουλο. 

Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Κίο



Μια νεκρή θαλάσσια χελώνα αντίκρισε σήμερα το πρωί ερασιτέχνης ψαράς στα βράχια του λιμανιού της Νέας Κίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου