Κυριακή 14 Μαΐου 2017

O ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ξενάγησε τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας   Αναστάσιο Γιαννουλάτο στο περίπτερο των εκδόσεων "Επιστροφή"  της Ιεράς Μητρόπολης  Αργολίδος στα πλαίσια της  Διεθνής Έκθεσης  Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα  στο πλαίσιο της 14ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης , όπου οι εκδόσεις Εν πλω διοργανώνουν μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας  Αναστασίου:  «Ἐγρήγορση-Χρέος των Ορθοδόξων» .

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΑΠΙΛΙΟ



Πεταλούδα το είδος Παπίλιο Μαχάον (Papilio machaon) πετά σε τοποθεσία στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Κυριακή 14 Μαΐου 2017.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λευκοτσικνιάς στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Κυριακή 14 Μαΐου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ




Μία πεταλούδα το είδος Melanargia galathea, κάθεται σε λουλούδι σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Κυριακή 14 Μαΐου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ




Λουόμενοι στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Κυριακή 14 Μαΐου 2017. 

Εκτροπή αυτοκινήτου στο Άργος



Λίγο πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής 14 Μαϊου 2017 στην οδό Μεσσηνίας και Αρκαδίας στο Άργος 50μ πριν τον ναό του  Αγ. Κωνσταντίνου ένα Ι.Χ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων που διενεργεί το Πυροσβεστικό Σώμα σε εθελοντικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα, ολοκληρώθηκε σήμερα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου εκπαιδευτικό σεμινάριο σε Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραρτήματος Ναυπλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου