Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΑΡΓΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΑΣΠΙΔΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ


Πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο φωτιά που ξέσπασε στο Λόφο Προφήτη Ηλία ή Ασπίδος πάνω  από τη πόλη, Τρίτη 9 Μαΐου 2017.  

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΝΑΥΠΛΙΟ- ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ -ΧΑΛΙΚΟΚΥΛΙΣΤΕΣ


Αποδημητικά πτηνά το είδος χαλικοκυλιστές σε τοποθεσία στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Τρίτη 9 Μαΐου 2017. Οι χαλικοκυλιστές είναι παρυδάτια καλοβατικά πτηνά της οικογενείας των Σκολοπακιδών. 

Γιόρτασαν στο Ναύπλιο τη ήμερα λήξης του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου


Την ημέρα λήξης του 2ου Παγκοσμίου πολέμου τίμησε και φέτος η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Ο ιερέας του Ιερού ναού του Αγίου Νεκταρίου , π. Βασίλειος Γκολέμης μαζί με τον Ιερέα π. Δημήτριο Στεργίου ,έραναν  ΙΧ αμάξια, μηχανάκια ,ταξί ,ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τους οδηγούς ,με Αγιασμό, κατά την εορτή του Αγίου Μάρτυρος Χριστοφόρου προστάτη των αυτοκινητιστών που γιορτάζει την Τρίτη 9 Μαΐου 2017. 

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Στο ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Πρόνοια Ναυπλίου  πραγματοποιήθηκε  πολιτιστική μουσική εκδήλωση από το  Δήμο Ναυπλιέων, με αφορμή την επαναλειτουργία του ιστορικού δημοτικού ναού του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, την Δευτέρα  8 Μαΐου 2017.
Στην εκδήλωση  συμμετείχε  η  «Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία», υπό την διεύθυνση του μουσικολογιώτατου κυρίου Μιχαήλ Μακρή με ύμνους του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και Αναστάσιμους ύμνους του Πεντηκοσταρίου. Την όλη οργάνωση της θρησκευτικής καθώς και της πολιτιστικής εκδήλωσης είχε  ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας.

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Την  Τρίτη 9 Μαΐου 2017 η εκκλησία μας εορτάζει τον Αγιο  Μάρτυρα  Χριστόφορο και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός τον Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο, του οποίον το αριστερό κλίτος είναι αφιερωμένο στον Άγιο Χριστόφορο .

TO ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ CELESTYAL NEFELI ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


 Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli με σημαία Μπαχάμες, προερχόμενο  από τον Πειραιά φεύγει  από το λιμάνι του Ναυπλίου που είχε δέσει ,Δευτέρα 8 Μαΐου 2017.

ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ Π. ΛIBYO


Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Η πέμπτη συνάντηση για την εφετινή περίοδο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα, τη Δευτέρα 15η Μαΐου 2017 στις 19.00 το απόγευμα, με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Λύβιο) ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου