Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Παρουσίαση βιβλίου Αγίων Όρος από τον Μητροπολίτη Αργολίδος στον Αγιο Κωνσταντίνο Ναυπλίου
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος θα παρουσιάσει την Παρασκευή 19 Μαϊου και ώρα  19:00, το νέο του βιβλίο "Αγίων Όρος" στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΙΡΚΙΝΕΖΙ

Ένα γεράκι το είδος βραχοκιρκινέζι ,ψάχνει για τροφή στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου, Παρασκευή 19 Μαΐου 2017. 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΜία πεταλούδα το είδος Thymelicus lineola, μαζεύει γύρι από λουλούδια σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 19 Μαΐου 2017. 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΜΙΚΡΟΤΣΙΚΝΙΑΣ
Ζευγάρι πτηνών το είδος μικροτσικνιάς σε τοποθεσία στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Παρασκευή 19 Μαΐου 2017. 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΘΑΛΑΣΣΟΣΦΥΡΙΧΤΗΣ
Ένα μικρό πουλί το είδος Θαλασσοσφυρίχτης ψάχνει τους δικούς του σε τοποθεσία στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Παρασκευή 19 Μαΐου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
Μία πεταλούδα το είδος  Melanargia galathea, μαζεύει γύρι από λουλούδια σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 19 Μαΐου 2017. 

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΑΛΑΜΙΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Τελετή εγκαινίων και Αγιασμού ενός νέου δρόμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαΐου 2017 στον Δήμο Επιδαύρου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο. Ο δρόμος συνδέει την Ιερά Μονή Καλαμίου με την εθνική οδό Κορίνθου Επιδαύρου και δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του μοναστηριού να το επισκέπτονται και από την εθνική οδό.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Ι.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Ομιλία από τον  καθηγητή Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη Παναγιωτόπουλο ,με θέμα ''Ο Μέγας Κωνσταντίνος και το όραμα της Νέας Φιλανθρωπίας''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου