Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΝΕΚΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΝ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΠολίτες και Πυροσβέστες από την  Υπηρεσία Άργους απεγκλώβισαν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος είχε καταπλακωθεί από το τρακτέρ του  στην περιοχή του Αχλαδοκάμπου Αργολίδος, Δευτέρα 15 Μαΐου 2017. Ο άτυχος αγρότης για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ του  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το ατύχημα συνέβη στο ορεινό χωριό της Αργολίδας  τον Αχλαδόκαμπο στα σύνορα με την Αρκαδία.  Τον άτυχο αγρότη μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της πόλης του Άργους. Έρευνα για το ατύχημα διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Άργους.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΑΤΟΥΛΙΕΡΗΣ


Ένας κατσουλιέρης κάθεται σε τοποθεσία στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΚΙΣΣΑ
Μία κίσσα κάθεται σε δένδρο σε περιοχή της πόλης του Ναυπλίου, Δευτέρα 15 Μαΐου 2017. 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΓΛΑΡΟΣ
Ένας γλάρος πετά πάνω από την παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.   

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ

ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΚΡΑΣΟΚΤΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥΤην 20ην Μαΐου 2017, η Εκκλησία μας εορτάζει την μετακομιδή των ιερών λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου του κρασόκτιστου στην Καραθώνας Ναυπλίου.

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Ο ήλιος δύει  πίσω από τα σύννεφα στην παραλία της πόλης του Ναυπλίου ,δημιουργώντας ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, Κυριακή 14 Μαΐου 2017. 

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΔΗΣ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΔΗΣ
ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ  ΑΓΙΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς Χριστιανούς ότι, στις 20 Μαΐου 2017 ημέρα, Σάββατο που η Εκκλησία μας εορτάζει την μετακομιδή των ιερών λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού εορτάζει πανηγυρικώς ο παλαιός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Άργους(Κοιμητήριο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου