Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ 3 ΦΕΣΤΙΒΑΛ -ARTIVA BAND FESTIVAL


Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Artiva  διοργάνωσε το 3ο Ναυπλία-Αrtiva Βand Festival, Σάββατο 6 Μαΐου 2017. Το Band  φεστιβάλ έχει γίνει θεσμός εδώ και τρία χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.  Φιλαρμονικές μπάντες και ορχήστρες, με παρελάσεις και συναυλίες, προσθέτουν ηχοχρώματα στην όμορφη πόλη . 

Έκθεση φωτογραφίας του φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου εγκαινιάσθηκε στο Άργος


 
Έκθεση φωτογραφίας από τον πολυβραβευμένο Έλληνα φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο εγκαινιάσθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στις 20:00 στο Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Γευστικό ταξίδι στις χώρες της Ευρώπης από το Europe Direct της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Άργος


 Μια γευστική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου 2017 στην πόλη του Άργους, με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης (9η Μαΐου), αλλά και τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την υπογραφή των Συνθηκών της Ρώμης, που διοργάνωσε το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η επικεφαλής του Άννα Μαντά.

Εντυπωσιακή εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο Ναύπλιο

 

O Δήμος Ναυπλιέων το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, διοργάνωσε εκδήλωση μνήμης, στο Βουλευτικό, για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου με τίτλο «Οι ρίζες ποτέ δεν κόβονται »


Για πρώτη χρονιά δύο δήμοι και ένας σύλλογος συνεργάστηκαν δημιουργικά με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων για να τιμήσουν τις 353.00 αθώες ψυχές, οι οποίες ακόμα ζητούν δικαίωση.


Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Ναυπλιέων φιλοξενησε τον επικεφαλής του δήμου Βέροιας, Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Βοριατζίδη και τα μέλη της «Ευξείνου Λέσχης Βεροίας» οι οποίοι  παρουσιάσαν μια ενδιαφέρουσα μουσικοχορευτική παράσταση.
 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Βεροίας Κωνσταντίνος Βοριατζίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Σαρρής, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου, ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας Σαρημιχαηλίδης Παύλος, η επιτετραμμένη σύμβουλος Τουρισμού Πόπη Καλκούνου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη και πολύς κόσμος.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΦΕΓΓΑΡΙ




Λίγες ημέρες πριν την πανσέληνο του Μαΐου το φεγγάρι ανατέλλει πάνω από το κάστρο Παλαμήδι στο Ναύπλιο, Σάββατο 6 Μαίου 2017.

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ ΡΟΔΟΣ L 177 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Αρόδο ανοιχτά του  λιμανιού  του Ναυπλίου  το πολεμικό πλοίο Ρόδος L177, Σάββατο 6 Μαΐου 2017. Το πολεμικό αρματαγωγό μεταφέρει τους  μαθητές  της Σχολής μονίμων υπαξιωματικών του πολεμικού Ναυτικού σε εκπαιδευτικό ταξίδι. Το πλοίο  ναυπηγήθηκε  το  Νοέμβριος του  1989 στα ναυπηγεία Ελευσίνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου