Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΞΥΝΟΥ


Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Γηροκομείο  Άργους, την παραμονή της Εορτής Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 εψάλει  η ακολουθία του Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου   Νεκταρίου.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΙΝΩΝ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΣΕ GUIDORAIMONDI ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΡΟΖΑΚΗ


Μετά την θεσμοθέτηση Επαίνου Τιμής «ΑναστάσιοςΠολυζωίδης – Γεώργιος Τερτσέτης» από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, προκειμένου να τιμούνται διακεκριμένες προσωπικότητες που υπηρετούν τον χώρο της Δικαιοσύνης και του Δικαίου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος  προχώρησε  στις δύο πρώτες απονομές του Επαίνου στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο, στο περιθώριο της Διεθνούς Διάσκεψης με θέμα «Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια σε περιόδους συγκρούσεων και κρίσεων». 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 Γερακίνα κάθεται σε δένδρο σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 26 Μαίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΘΑΡΙ




Ένα χρυσοπράσινο σκαθάρι το είδος cetonia aurata, μαζευει γύρι από λουλούδι σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 26 Μαΐου 2017. Η Cetonia aurata , που ονομάζεται και τριαντάφυλλο ή πράσινο τριαντάφυλλο , είναι ένα σκαθάρι μήκους 20 χιλιοστών  το οποίο έχει μεταλλικό δομικό χρώμα πράσινου χρώματος .  Τα σκαθάρια αυτά είναι ικανά για γρήγορη πτήση. Πετούν με τα πτερύγια τους κάτω. Τρέφονται με τη γύρη , το νέκταρ και τα λουλούδια, ειδικά τα τριαντάφυλλα. Μπορούν να βρεθούν ανάμεσα σε τριαντάφυλλα σε ζεστές ηλιόλουστες μέρες από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, και περιστασιακά μέχρι το Σεπτέμβριο. 

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΟΤΣΥΦΑΣ




Ένα πτηνό το είδος κότσυφας κάθεται σε κλαρί δένδρου στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 26 Μαΐου 2017. 

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΝΗΣΙΔΑ ΜΠΟΥΡΤΖΙ


Έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή του Ναυπλίου , Πέμπτη 25 Μαΐου 2107.

Ομιλία του ιερέα π. Στεφάνου Αναγνωστοπούλου στο Ναύπλιο


Σε μία κατάμεστη από πιστούς εκκλησία ο Ιερέας  π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος  από την ενορία της Αγίας Βαρβάρας  Αμφιάλης  στην Αθήνα, βρέθηκε στη ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο για να αναπτύξει το θέμα ''Καρδία συντετριμμένη και ταπεινωμένη...''  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου