Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ '' ΑΓΙΩΝ ΌΡΟΣ'' ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος  παρουσίασε  την Παρασκευή 19 Μαΐου  2017 το νέο του βιβλίο "Αγίων Όρος" στον ιερό ναό Αγίων  Κωνσταντίνου και Ελένης  στο Ναύπλιο.  Η ομιλία  και η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συνοικισμό Ναυπλίου στα πλαίσια των εορτασμών της πόλης  με τίτλο Κωνσταντίνεια 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΨΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΦΕΡΕΤΡΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΪΚΙΟΥ


Μια απίστευτη παραγγελία ενός ψαρά από την Αργολίδα  σε γραφείο τελετών στο Ναύπλιο για φέρετρο, ολοκληρώθηκε και άφησε έκπληκτους όσους το είδαν αλλά και τον "πελάτη" που έδωσε την παραγγελία. Ο ψαράς θέλησε να προετοιμάσει και την τελευταία λεπτομέρεια για το στερνό του ταξίδι και αποφάσισε το φέρετρο του να έχει στυλ τι άλλο, θαλασσινό. 

ΝΑΥΠΛΙΟ-Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΣΟΚΤΙΣΤΟΥ


Πανηγυρικά τιμάται   η εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου στο  γραφικό εκκλησάκι  στην Καραθώνα  Ναύπλιου, Παρασκευή 19 Μαΐου 2017. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικώς  εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος του αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου  Μιχαλόπουλου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Μετά το πέρας  του εσπερινού ακολούθησε η περιφορά της Ιερής εικόνας του Αγίου Νικολάου του κρασίκτιστου από την εκκλησία ως το λιμανάκι με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου