Τρίτη 19 Ιουλίου 2011




Λάκης Παπαδόπουλος & Γιάννης Γιοκαρίνης στο Άργος



Συναυλία με τους :
“Λάκης Παπαδόπουλος & Γιάννης Γιοκαρίνης”
“Σπύρος Γραμένος”
& το group “Παράξενες Μέρες”
Ημερομηνία: Σάββατο 23 Ιουλίου 2011
Τόπος: πάρκο Άργους
Ώρα: 21:00
Είσοδος: ελεύθερη
διοργάνωση: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ (Κ.Ε.Δ.Α.Μ)
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης δύο ζωντανοί θρύλοι του Ελληνόφωνου Rock ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες τους : «Ο Κουρσάρος», «Γυριστρούλα», «Μενεξεδιά», «Νοσταλγός Του Rock’N’Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ» , κ.ά.
Μια μοναδική βραδυά γεμάτη αναμνήσεις για τους παλαιότερους και πολλά υποσχόμενη για τους νεότερους με ανεπανάληπτες στιγμές που θα μένουν χαραγμένες στην μνήμη...!
Ο Σπύρος Γραμμένος έκανε τα πρώτα του βήματα στην πόλη των Ιωαννίνων παίζοντας μουσική σε διάφορους χώρους, εργαζόταν και ως ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ ταυτόχρονα εμφανιζόταν καθημερινά σχεδόν στο κομμωτήριο της μητέρας του όπου κουρεύοντας έφερνε τις βραδινές του παραστάσεις στην καρέκλα του κομμωτηρίου.
Τα τελευταία δυο χρόνια ζει στην Αθηνά και δουλεύει σαν μουσικός, έχει έναν δίσκο με τίτλο «Λίγο πριν τα ΤΙΡΑΝΤΑ» που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο και τώρα ετοιμάζει τον δεύτερο!
Εμφανίζεται κατά περιόδους με τον Πάνο Μουζουράκη, τον Ζακ Στεφάνου, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Εμφανιζόταν κάθε παρασκευή στο BAR2 στα Εξάρχεια & παράλληλα έκανε παραστάσεις σε διάφορες πόλεις.
Έχει κάνει μουσική για τα θεατρικά έργα : «το αηδόνι και το τριαντάφυλλο», «η θαυμαστή μπαλοματού», «θα πάρετε κάτι κύριε Σαίξπηρ;» για την ομάδα του πολυθεάματος στα Ιωάννινα.
Έπαιξε στην ταινία «Οι πεινασμένοι» του Γιώργου Μπακάλη και επιμελήθηκε και την μουσική του έργου και έκανε την μουσική της ταινία «Κατάβαση» της Άτυπης Κινηματογραφικής Συμμορίας tiii newz films.
Το καλοκαίρι του 2011 περιοδεύει με δικό του σχήμα και παρουσιάζει τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο, από την καινούρια του δουλειά αλλά και διασκευές γνωστών τραγουδιών.
Μια παράσταση που η σάτιρα, το κέφι και ο ρομαντισμός θα χρωματίσουν τις καλοκαιρινές νύχτες!
Το σχήμα αποτελείται από τους:
Σπύρος Γραμμένος κιθάρα, φωνή
Jim Staridas τρομπόνι, κρουστά φωνητικά
Πέτρος Κρεμυζάκης μπάσο, φωνητικά
Αλέξανδρος Ρουμπέσης κιθάρα
Στέλιος Πασχάλης τύμπανα
Μάνος Στάγιας ηχοληψία
Οι «ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ» είναι ένα συγκρότημα με εντελώς προσωπικό στίγμα και
αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος.
Οι εμφανίσεις του συγκροτήματος είναι από τις μουσικές παραστάσεις που πάντα ξεφεύγουν από τα γνωστά μονοπάτια. Εμφανίσεις γεμάτες μουσικές και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με παραδοσιακά μονοπάτια και ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους. Έχουν στο ενεργητικό τους ήδη μία δισκογραφική δουλειά (LYRA) που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Στις παραστάσεις του συγκροτήματος ακούγονται τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές πολύ γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου