Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011




ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Σύσκεψη για την εξέταση των προβλημάτων που έχουν εμφανιστεί στο Δήμο Άργους - Μυκηνών κατά τη διέλευση του αγωγού Φυσικού Αερίου «Κόρινθος – Μεγαλόπολη», συγκάλεσε για το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2011 στις 17.00 ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ, κ. Γιάννης Μανιάτης.
Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να παραβρίσκονται οι βουλευτές Αργολίδας Ι. Ανδριανός και Ε. Παπαδημητρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δ. Καμπόσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ι. Μαλτέζος, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξων του Δήμου Άργους – Μυκηνών Γ. Αναγνώστου, Σωτ. Κωτσοβός, Ν. Μπαβελή, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Μιλτ. Κονοπισόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Άργους Θαν. Παπαδημητρίου.
Στη σύσκεψη θα παρουσιαστεί από την Διοίκηση του ΔΕΣΦΑ και τους μελετητές του έργου η πορεία χάραξης του αγωγού στα όρια του Δήμου, όπως έχει προταθεί μέχρι σήμερα, καθώς και οι εναλλακτικές λύσεις – χαράξεις που μπορούν να υπάρξουν.
Στόχος της σύσκεψης είναι οι βέλτιστες προσεγγίσεις που θα ελαχιστοποιούν τις αρνητικές επιπτώσεις από τη χάραξη στα αγροτεμάχια από τα οποία θα διέλθει ο αγωγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου