Τρίτη 12 Ιουλίου 2011




Γ.Σ. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ: Δεν εμφανίσθηκε ο Άγγελος ΔΡΙΤΣΑΣ


Ματαιώθηκε η συνεργασία - Έμειναν οι καλές προθέσεις


Διεξήχθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ και επιβεβαιώθηκε αυτό που ήταν φανερό τις τελευταίες ημέρες πως μάλλον δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για ανάληψη της προεδρίας από τον επιχειρηματία κ. Άγγελο Δρίτσα. Τα σενάρια τώρα θέλουν να παραμένει στον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ ο προφορικά παραιτηθείς πρόεδρος κ. Βασίλης Δρίτσας, που με την σειρά του σημαίνει ότι η ιστορική ομάδα του Ναυπλίου προσωρινά ξεπερνά τη μεγάλη πιθανότητα να μείνει ακέφαλη.
Να πάρουμε τα σημερινά γεγονότα από την αρχή.

«ΠΡΟΣ Δ.Σ. «ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ»
Ναύπλιο 9 Ιουλίου 2011-07-11
Αγαπητοί φίλοι του Δ.Σ.Φίλοι της Λαϊκής Βάσης

Με γνώμονα πάντα το συμφέρον της ομάδας αλλά και ευρύτερα την ομαλή λειτουργία της Λαϊκής Βάσης αλλά και φυσικά το δικό μου, θέλω να σας ενημερώσω ότι λόγω φόρτου εργασίας και ειλημμένων υποχρεώσεων της εταιρίας μας, καθώς και την πολυπόθητη απόφαση από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ να γίνει το «ΜΑΧ» ψηφιακό οπότε αλλάζουν τα δεδομένα στον όγκο εργασιών, δεν μπορώ στην «ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ» να ασχοληθώ τόσο ενεργά με το σωματείο σας!
Θα παραμείνω ΦΙΛΟΣ και ΕΡΓΑΤΗΣ μαζί σας, θα βοηθήσω στο μέτρο του ΔΥΝΑΤΟΥ την ΜΕΓΑΛΗ προσπάθειά σας και θα παρακολουθήσω τις εξελίξεις της ΟΜΑΔΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ για το καλό της ομάδας!
ΙΣΩΣ σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ- ΠΡΟΟΔΟ-ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!(Φίλος σας)
ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ»


Η παραπάνω επιστολή διαβάσθηκε στα μέλη της γενικής συνέλευσης του Παναργειακού, στο ξεκίνημα της διαδικασίας και είναι εύγλωττη. Δηλαδή έληξε μάλλον άδοξα το όλο πολυδιαφημισμένο εγχείρημα ανάληψης της προεδρίας της ομάδας από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Στην διαδικασία τώρα, συνεχίζει η ίδια διοίκηση που ήταν πέρυσι- ανακάλεσε και ο Βαγ.Πιλικίγκος την παραίτησή του από την θέση του προέδρου. Στα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. προστέθηκαν και άλλα 5. Συνολικά το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους: Βαγ.Πιλικίγκο, Χρ.Ψυχογιό, Κ.Κιμουλιάτη, Τ.Μαραγκό, Ν.Καπετάνο, Γ.Κουτάλη και Αγ.Κομπόση, Π.Μποζιονέλο, Λ.Μώρο, Χρ.Μώρο, Γ.Τουτούνη.

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει η νεα διοίκηση κι εκεί θα αποφασισθεί ποιος θα είναι πρόεδρος κλπ.

Στην γενική συνέλευση ανακοινώθηκε από τα μέλη της κίνησης για δημιουργία ομάδας λαϊκής βάσης, πως έχουν εγγραφεί ως μέλη 80 άτομα.

Ο πρόεδρος Βαγ.Πιλικίγκος ζήτησε περισσότερη βοήθεια από τον απλό κόσμο γιατί δεν μπορεί πάλι οι ίδιοι άνθρωποι να καλύψουν όλο τον προϋπολογισμό.

Ο αντιπρόεδρος Χρ.Ψυχογιός ενημέρωσε πως λόγω αναδιάρθρωσης της κατηγορίας, θα πέσουν οι μισές ομάδες, άρα πρέπει να γίνει προσπάθεια να μείνουν τουλάχιστον 4-5 από τους περσινούς βασικούς, να έρθουν και καινούριοι και να αποκτηθούν άλλοι 10 πιτσιρικάδες από την περιοχή.

Νεώτερες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου