Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ?





 Η είδηση μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη και με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

 Νωρίς το πρωί σήμερα στις 7:30,κατά την διαδικασία συλλογής απορριμμάτων από απορριμματοφόρο του δήμου Ναυπλιέων στο δημοτικό διαμέρισμα του Τολού σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό εργάτη καθαριότητας που συμμετείχε στην συλλογή των απορριμμάτων.

 Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο άτυχος υπάλληλος παρασύρθηκε απο το όχημα περισυλλογής (απορριμματοφόρο) μετά απο λανθασμένη εκτίμηση του οδηγού του. Αυτήν την στιγμή η σωρός του άτυχου εργάτη καθαριότητας βρίσκετε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου έχουν σπεύσει ο Αντιδήμαρχος Ν. Χρόνης και ο Κ.Τσιόδρας. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες μόλις γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος.
 
Μάλλον τελικά ο άτυχος 42χρονος κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία, το δυστύχημα σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έγινε ως εξής: Ο οδηγός του απορριμματοφόρου έκανε όπισθεν χωρίς να έχει δει τον Ν.Π.( ο οποίος έκανε κοινωνική εργασία στον Δήμο Ναυπλίου), τον χτύπησε με το σίδερο που έχει στο πίσω μέρος το αυτοκίνητο και ο Ν.Π. έπεσε στο έδαφος, αμέσως ήρθε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του ο άτυχος άντρας μιλούσε και είχε τις αισθήσεις του, όμως μετά από λίγο κατέληξε πιθανότατα από εσωτερική αιμορραγία.
 Πάντως τίθεται πολλά ερωτήματα ύστερα από το δυστύχημα σε ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους που εκτίουν την ποινή τους προσφέροντας κοινωνική εργασία, αλλά αυτά θα τα θέσουμε σε άλλη χρονική στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου