Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

 

Ένας πολυτελής Νότιος άνεμος στο Ναύπλιο

Ένας πολυτελής Νότιος άνεμος στο Ναύπλιο
 Το πολυτελή ιστιοφόρο "Yacht South wind of", με σημαία Μάλτας βρέθηκε στο λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. 

ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΚΑΙ Ι. ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΑΓΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι. ΝΑΟ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.





«ΙΓ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2019»


Την Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων «ΙΓ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2019», στα Προπύλαια του Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο και ώρα 8:00΄ μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων: Τιμίου Προδρόμου, Αποστόλου Ιάσονος και Ακύλα, Ιερομαρτύρων Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Διονυσίου του Α΄ Επισκόπου Κορίνθου (το Ι. Λείψανο θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος) και Βλασίου, Αγίων Σωφρονίου Ιεροσολύμων και Μακαρίου Κορίνθου, Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, των Αγίων Μαρτύρων Κοδράτου, (εκ της Ι. Μονής Παναγίας του Κύκκου Κύπρου) Λεωνίδου και της συνοδείας αυτού, Οσίων Παταπίου, Νίκωνος του Νέου και Οσίας Υπομονής ως και οι Ιερές Εικόνες, της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» και πάντων των εν Κορινθία Αγίων.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΠΤΗΝΟ ΚΙΣΣΑ




Πτηνό το είδος κίσσα κάθεται σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. Η κίσσα είναι στρουθιόμορφο πτηνό της οικογενείας των Κορακιδών, που απαντά και στον ελλαδικό χώρο. Η επιστημονική ονομασία του είδους είναι Garrulus glandarius και περιλαμβάνει 35 υποείδη. Η κίσσα είναι από τα πτηνά που περιλαμβάνουν πολλά υποείδη, ενώ εμφανίζει υψηλού βαθμού ενδημισμό.

Η ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΤΗΝΟ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ




Πτηνό το είδος κατσουλιέρης πετά σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΓΑΤΑ




Γάτα κάθεται σε τοποθεσία στο πάρκο του ΟΣΕ στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Πεταλούδες το είδος Polyommatus icarus ζευγαρώνουν σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.  Η Polyommatus icarus είναι μια πεταλούδα που ανήκει στην οικογένεια Lycaenidae. Εχουν άνοιγμα πτερυγίων 28-36 χιλιοστά.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ




Η πόλη του Ναυπλίου όπως φαίνεται κατά τη διάρκεια του δειλινού ,Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019.

Διακοπή υδροδότησης στο Ναύπλιο

Διακοπή υδροδότησης στο Ναύπλιο
 Χωρίς νερό βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της πόλης του Ναυπλίου από βλάβη σε κεντρικό αγωγό στην Ενδεκάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου