Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ




Ολοκληρώθηκαν οι τετραήμεροι εορτασμοί για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στον προσκυνηματικό Ιερό ναό του Αγίου Λουκά στα Λευκάκια Ναυπλίου.
Την Πέμπτη  13 Ιουνίου 2019 το απόγευμα ,στον προσκυνηματικό ναό του Αγίου Λουκά, τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου.

Στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας ο Αρχιεπίσκοπος Κριμαίας Λουκάς



Διαρκουσῶν τῶν ἐργασιῶν τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου, τό ἀπόγευμα τῆς σήμερον, Πέμπτης, 13ης τ.μ., αὕτη κατέταξεν εἰς τό ἁγιολόγιον τῆς Ἐκκλησίας τόν Ἀρχιεπίσκοπον Συμφερουπόλεως Κριμαίας Λουκᾶν τόν θαυματουργόν ἰατρόν, κατόπιν ἐπισήμου αἰτήσεως τῆς Αὐτοῦ Μακαριότητος τοῦ Μητροπολίτου Κιέβου καί πάσης Οὐκρανίας κ. Ἐπιφανίου.

Ψαλμοί…και στο βάθος ο Μεσσίας




Η μελέτη της Βίβλου, Παλαιάς και Καινής Διαθήκης, είναι σημαντικό γεγονός στην πνευματική ζωή του χριστιανού. Στην Αγία Γραφή είναι καταγεγραμμένες αλήθειες της Πίστεώς μας. Εκεί <ψάχνω> τον Χριστό, εκεί έχει αφήσει ο Ίδιος τα <ίχνη > Του, τα οποία καλούμαστε να ανακαλύψουμε. Στα Ιερά αυτά Kείμενα βρίσκεται ο τρόπος της ένωσή μας με τον Θεό, τον οποίον βάδισαν οι άγιοι. Συχνά όμως διαβάζουμε μόνο τα συναξάρια των αγίων και δεν δείχνουμε το ίδιο ενδιαφέρον για το σπουδαίο αυτό <εγχειρίδιο> της πνευματικότητάς μας, την Αγία Γραφή.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Καλοκαιρινά στιγμιότυπα από το Ναύπλιο, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ




Ο ήλιος δύει στην παραλία της πόλης του Ναυπλίου, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου