Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ




Ιερά αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου την Παρασκευή το βράδυ στις 8.30 μμ - 01.00πμ, εν όψη της εορτής των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου . Στον ιερό ναό έχει τεθεί  προς προσκύνηση η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Βηματαρίσσης που έχει έρθει στο ναό από την Ιερά μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους για ολιγοήμερο προσκύνημα.  

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΣ




Μία γάτα  παρέα με ένα σκύλο σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. Κάθε μέρα  εδώ και πάρα πολύ καιρό, ο ιδιοκτήτης του σκύλου κάνει την βόλτα του στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, εκεί μία γάτα από τις πολλές που κυκλοφορούν στην παραλία, έχει γίνει αχώριστη φίλη με τον σκύλο. Η φιλία των δύο ζώων διαψεύδει όσους λένε ότι ο σκύλος και η γάτα είναι  ζώα που δεν ταιριάζουν.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Καλοκαιρινή δύση του ηλίου στην πόλη του Ναύπλιου  με φόντο την Ακροναυπλία, Πέμπτη 27  Ιουνίου 2019

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ




Καλοκαιρινά στιγμιότυπα από τις παραλίες του Ναύπλιου, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΏΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑΡΙΣΣΗΣ



Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στις 0.7.00 πμ θα τελεστεί η θεία λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Εργατικές κατοικίες Ναυπλίου ,εν όψη της εικόνας της Παναγίας της Βηματαρίσσης που φιλοξενείται στον ιερό ναό για ολιγοήμερο προσκύνημα από την ιερά μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.

Η Ιερά Εικόνα της «Παναγίας της Βηματάρισσας» από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους στις Εργατικές κατοικίες Ναυπλίου



ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣ «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΗΜΑΤΑΡΙΣΣΗΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 24 -30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 

Πτώση δέντρου στην ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο - Από θαύμα δεν είχαμε θύματα

Πτώση δέντρου στην ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο - Από θαύμα δεν είχαμε θύματα (βίντεο)
Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου έπεσε μεγάλο δέντρο στην ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου