Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Αρχιερατικός εσπερινός για τον Άγιο Λουκά στα Λευκάκια Ναυπλίου


Tην Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, εορτή του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού, εορτάζει ι ο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου. 

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΟΒΑ ΑΡΓΟΥΣ



Γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 17η Ιουνίου εορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Άκοβας Άργους. Την παραμονή 16 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. 

Καλοκαιρινό αντάμωμα των μελών του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»

Καλοκαιρινό αντάμωμα των μελών του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»
Μέσα σε μια παλιά-ειδυλιακή γειτονιά της Αθήνας «του Ψυρρή» που θυμίζει Ανάπλι το Δ.Σ. του Συλλόγου οργάνωσε καλοκαιρινό αντάμωμα των μελών του Συλλόγου την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 το μεσημέρι. Στην γνωστή ταβέρνα «στου Κορρέ» στην πλατεία Ψυρρή έγινε το καλοκαιρινό γλέντι των Αναπλιωτών της Αθήνας. 

Εκδήλωση για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στη Μητρόπολη Άρτης



Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, το απόγευμα, στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Πέτα Άρτης, εκομίσθη Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Εκτροπή ανατροπή αγροτικού οχήματος στην Αργολίδα με τραυματίες
 Εκτροπή και ανατροπή ενός αγροτικού οχήματος σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 10 Ιουνίου στην περιοχή των Πυργιωτίκων του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου