Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Μοναχός από το Άργος παρέλασε ως σημαιοφόρος στη Πάτμο παρουσία του Υπουργού Π. Κουρουμπλή (βίντεο)



 Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου σε Αρκιούς και Πάτμο βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Όταν, όμως, τη μάθουμε, θα δούμε πόσο συχνά ακούγεται στον αέρα την άνοιξη και το φθινόπωρο καθώς περισσότερες από 250,000.000 Δενδροκελάδες μεταναστεύουν από την Αφρική προς την Ευρώπη και αντίθετα! Πάντως, Δενδροκελάδες μένουν και στην Ελλάδα για να αναπαραχθούν, κυρίως σε περιοχές αρκετού υψομέτρου. Για να αναπαραχθεί, προτιμά ανοιχτά μέρη με λίγα τουλάχιστον δέντρα και αποφεύγει τα κλειστά δάση ή τα τελείως ανοιχτά λιβάδια. Τη φωλιά της την κατασκευάζει στο έδαφος, ανάμεσα στα χόρτα.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Μεγάλες ζημιές από τον θυελλώδη άνεμο στο Ναύπλιο, Δευτέρα  26  Μαρτίου 2018. Οι θυελλώδεις άνεμοι που επικράτησαν από τις βραδινές ώρες στην περιοχή του Ναυπλίου δημιούργησαν πολλά προβλήματα σε οικίες και καταστήματα. Μεγάλα δέντρα έπεσαν, τέντες σχίστηκαν, εξοπλισμοί καταστημάτων έσπασαν και καταστράφηκαν, τραπεζοκαθίσματα από τα καταστήματα της παραλίας έγιναν κουβάρι, τζαμαρίες έσπασαν, ακόμα και εξωτερικά ψυγεία αναψυκτικών πήρε ο αέρας και τα έριξε κάτω. 

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Με μουσική εκδήλωση τίμησαν την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας στο Ναύπλιο




 Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. συνδιοργάνωσαν μουσική εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, πουπραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25η Μαρτίου 2018 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.

Ο Μεθεόρτιος Εσπερινός του Ευαγγελισμού στο Ναύπλιο




Στον Ιερό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου  τελέσθηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, το απόγευμα της 25ης Μαρτίου, ιερουργούντος του Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυσοστόμου Μιχαλόπουλου ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Με Εκκλησιαστική λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, εορτάστηκε και φέτος  στο Ναύπλιο η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Χιλιάδες πιστών έφθασαν από όλη την Αργολίδα αλλά και την Πελοπόννησο, για να τιμήσουν την Παναγία , εναποθέτοντας τις ελπίδες τους προς Αυτήν, στο Ιερό Ναό της «Ευαγγελιστρίας». 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ                                               
Σκόνη από τη Αφρική κάλυψε την πόλη του Ναυπλίου, Κυριακή 25 Μαρτίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου