Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ




Το ρολόι της Ακροναυπλίας στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 3 Μαρτίου 2018. Άνοδος της θερμοκρασίας  στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Τη στελεχωμένη Κινητή Μονάδα Υγείας του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, η οποία θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα καρδιολογικού έλεγχου στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΥΜΑΤΑ

Κύματα σκάνε στην παραλία της Αρβανιτιάς στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 3 Μαρτίου 2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΛΚΥΟΝΗ

Ένα πτηνό το είδος Αλκυόνη ,κάθετε στο στύλο με την Ελληνική Σημαία στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 3 Μαρτίου 2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΑ

Την ανοιξιάτικη καλοκαιρία που επικράτησε στην περιοχή του Ναυπλίου εκμεταλλεύτηκαν οι τολμηροί για ένα μπάνιο στην θάλασσα, Σάββατο 3 Μαρτίου 2018. Η θερμοκρασία σε άνοδο ξύπνησε την διάθεση για μακροβούτια σε κάποιους που τόλμησαν και βούτηξαν στην παραλία της Αρβανιτιάς. Μια πραγματικά ανοιξιάτικη μέρα στην Αργολική πρωτεύουσα χτύπησε καμπανάκι για τους ανυπόμονους του καλοκαιριού που θέλησαν να βάλουν τα μαγιό τους και να ξεκινήσουν σήμερα τα μπάνια τους.

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ο διοικητής της Σχολής Ευελπίδων Χαράλαμπος Λαλούσης (Α) με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο (Δ) στο Ναύπλιο, Σάββατο 3 Μαρτίου 2018.Ευέλπιδες μαζί με τον διοικητή τους Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση επισκέφτηκαν το δημαρχείο της πόλης του Ναυπλίου στα πλαίσια της συμμετοχής της Στρατιωτικής σχολής στον πέμπτο Μαραθώνιο που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ -ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Στο κατάμεστο από πιστούς Ιστορικό ναό της Αγίας Τριάδος στην συνοικία Πρόνοια Ναυπλίου , ο Ιερέας π. Κωνσαντίνος Σέρος   τέλεσε την ακολουθία των Β'  χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο. Στον Ιερό ναό παρακολούθησε τους χαιρετισμούς κι ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός μαζί με την σύζυγο και την κόρη του.

Εκπαιδευτική ημερίδα για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου: «Αθλητισμός για Όλους - η Ανάπτυξη του Δρομικού Κινήματος»



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα διαλέξεων «Οικογένειας Νίκου Μαζαράκη» του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) στην πλατεία Φιλελλήνων πραγματοποιήθηκε  Εκπαιδευτική Ημερίδα  με τίτλο «Αθλητισμός για Όλους - η Ανάπτυξη του Δρομικού Κινήματος»

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ





ΝΑΥΠΛΙΟ- ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΒΡΟΧΗ

Ανθισμένα λουλούδια με σταγόνες βροχής στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΞΕΡΙΑΣ ΣΤΟ AΡΓΟΣ

 Οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αργολίδα είχαν ως αποτέλεσμα ο ξεροπόταμος Ξεριάς στο Άργος να κατεβάσει νερό λάσπη και φερτά υλικά, Παρασκευή 2 Μαρτίου.  O Xάραδρος (κοινώς Ξεριάς) της Αργολίδας είναι ένας εποχικός χείμαρρος που κατεβαίνει από το Aρτεμίσιον Όρος. Ο φτάνει στον  Αργολικό Kόλπο  όπου και χύνονται στα νερά του κοντά στην παραλία της N. Kίου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, την Παρασκευή  2/03/2018 στο πολυχώρο  του ΦΟΥΓΑΡΟΥ στο Ναύπλιο με θέματα:

 Την παρουσίαση όλων των παράλληλων πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μαραθωνίου Ναυπλίου και άλλων σημαντικών ανακοινώσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου