Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Εκατοντάδες παιδικές φωνές για τρεις ημέρες στο "ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA 4o YOUTH MUSIC FESTIVAL"





Με τις καλύτερες εντυπώσεις για 12 συνολικά παιδικά μουσικά σχήματα από όλη την Ελλάδα έκλεισε το μεσημέρι της Κυριακής 18 Μαρτίου 2018 το ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA  4o YOUTH MUSIC FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων στην αίθουσα του Βουλευτικού για τρεις ημέρες.

Οι Απόφοιτοι του 1986 από το πρώτο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου βρέθηκαν μετά από 32 χρόνια.



Μεγαλώσαμε λιγάκι και δεν είναι και τόσο χάλια ... Στα μαθητικά τους χρόνια γύρισαν το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018  οι απόφοιτοι του 1986, του πρώτου  Γενικού Λυκείου Ναυπλίου. Η συνάντηση διοργανώθηκε με μεγάλη λεπτομέρεια  από τον Αλέξανδρο Αλεξίου, ξεκινώντας αρκετούς μήνες πριν και στο “ραντεβού” του Σαββάτου παραβρέθηκαν όσοι περισσότεροι συμμαθητές μπορούσαν, για να ανταμώσουν και να θυμηθούν τα μαθητικά τους χρόνια μετά από 32 χρόνια....

Ο ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ



ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΟΥ ΟΡΘΡΟΥ
ΚΑΙ
ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ

ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΩ γελώντας μα και οργιζόμενος αντάμα για την ανθρώπινη κατάντια να βάζει στο περιθώρι της ζωής τους Αγίους Του θεού και να στήνει ένα δικό του συναξάρι. Το συναξάρι του αντικείμενου και υπεραιρόμενου ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα κατά πως λέει ο Απ΄Παύλος(Β Προς Θεσσ. Β’ 2-4)

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ



To Σάββατο 17 Μαρτίου  εορτάσθηκε για πρώτη φορά η μνήμη του Νεομάρτυραα
Αγίου Νικολάου του Καραμάνου, ο οποίος μαρτύρησε στην Σμύρνη την 19η Μαρτίου
του έτους 1657. Ο εορτασμός έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Μάνεση Ναυπλίου, στο οποίο κατοικούν πολλές οικογένειες που φέρουν  το επώνυμο Καραμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου