Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΥΣΗ

Ο ήλιος δύει μέσα από τα σύννεφα στην πόλη του Ναυπλίου δημιουργώντας ένα κατακόκκινο τοπίο, Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.

ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Η σκόνη από την Αφρική κάλυψε την ευρύτερη περιοχή του δήμου Ναυπλιέων κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική , Κυριακή 4 Μαρτίου 2018. 

Με την εκκίνηση των αγωνισμάτων στα 5 χιλ και στα 2,5 χιλ εληξε το αγωνιστικό σκέλος του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου.



Ανάμεσα στις επώνυμες συμμετοχές στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου ηταν αυτές της Nova Sports Running Team, του Στέλιου Χανταμπάκη, ενώ στο Ναύπλιο βρέθηκαν για τον Μαραθώνιο επίσης Στράτος Αποστολάκης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Κώστας Κωνσταντινίδης, η Όλγα Πηλιάκη συμμετοχή στους μικρότερους αγώνες.

Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΠΙΔΑΣ» ΣΤΟΝ 5 ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκης Ρουβάς, στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου , Κυριακή 4 Μαρτίου 2018. Ο Σάκης Ρουβάς για μία ακόμη φορά  έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ μέσα από την συμμετοχή του στον 5οΜαραθώνιο Ναυπλίου, που όπως είναι γνωστό είναι αφιερωμένος στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑΕΛΠΙΔΑΣ»., διαμηνύοντας τη σημασία του να γίνει κάποιος Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ 5 ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Με πολύ κάλο καιρό πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση των αγωνισμάτων του 5ου Μαραθώνιου Ναυπλίου, Κυριακή 4 Μαρτίου 2018. H εκκίνηση των αγωνισμάτων του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου αντίστοιχα έγινε από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και την πρόεδρο του συλλόγου Ελπίδα Μαριάνα Βαρδινογιάννη. Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει την πόλη του Ναυπλίου.

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡAYΜΑΤΙΣΜΟ

Πυροσβέστες επιχειρούν να απεγκλωβίσουν  τραυματισμένη κοπέλα που ήταν εγκλωβισμένη στο ΙΧ που οδηγούσε , μετά από τροχαίο στην Εθνική Ναυπλίου Μυκηνών στο ύψος του Παναριτίου, Σάββατο 3 Μαρτίου 2018. Το ΙΧ για άγνωστο λόγο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε μέσα σε χωράφι με  πορτοκαλιές . Ερευνά για το τροχαίο διεξάγει η τροχαία Ναυπλίου.

ΤΕΜΑΧΙΟ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΤΡΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΟΥΣ

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στην γυναικεία  Ιερά μονή της Αγίας Μαρίνας στην πόλη του Άργους,  έγινε η υποδοχή του ιερού λειψάνου της   Ρωσίδας Αγίας Ματρώνης της αόμματου από  την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας . Το τεμάχιο του Ιερού λειψάνου έφερε προς προσκύνηση ο Γέροντας π. Αθηναγόρας Κολυβάς .

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ 5 ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ


Ευέλπιδες στο Ναύπλιο στα πλαίσια της συμμετοχής της Στρατιωτικής σχολής  Ευελπίδων στον πέμπτο Μαραθώνιο στο Ναύπλιο, Σάββατο 3 Μαρτίου 2018. 90 Ευέλπιδες συμμετείχαν το Σάββατο το απόγευμα στην Λαμπαδηδρομία και άναμμα του Βωμού μπροστά στο πολεμικό Μουσείο που σηματοδότησε και την έναρξη του  5 Μαραθωνίου Ναυπλίου.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε το  Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους . Αυτοκίνητο Ι.Χ. που κινούταν από το Αργολικό για να βγει στην Άργους -  Ναυπλίου στο ύψος της διασταύρωσης Τσεκρέκου πέρασε απέναντι και εξετράπη της πορείας του  μέσα σε χαντάκι στην Ε.Ο Άργους Ναυπλίου .Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ με την αστυνομία. Ο οδηγός του ΙΧ ξέφυγε για άγνωστο λόγο της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι . Πυροσβέστες και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ απεγκλώβισαν τον οδηγό θανάσιμα τραυματισμένο από το ΙΧ.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Ένα πτηνό το είδος γαλαζοκότσιφας  στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 3 Μαρτίου 2018. Άνοδος της θερμοκρασίας  στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου