Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟ




Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και του προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχάλη Καραμαλάκη πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στο Λυγουριό Αργολίδος τα εγκαίνια του αστυνομικού τμήματος Επιδαύρου. Τα εγκαίνια του Αστυνομικού τμήματος τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδας Γ,Γκιόλας Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος,ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κ. Γκάτζιος, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Επιδαύρου Περιφερειακοί Σύμβουλοι και αρκετός κόσμος.

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με Ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας από το Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδος «Ιάκωβος Ναυπλιώτης»




ΕΛΚΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδος «Ιάκωβος Ναυπλιώτης» και ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) διοργανώνουν Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με  Ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:15 στην Αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

ΑΚΤΙΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ενα πουλί το είδος Ακτίτης ,Actitis hypoleucos, στην παραλία της Καραθώνας στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Μεταναστευτικό είδος. Συνήθως τον βλέπουμε σε πετρώδεις ακτές και ποτάμια, αλλά και σε λιμάνια, παραθαλάσσιους δρόμους κτλ, όπου συνήθως δεν συναντάμε άλλα παρυδάτια.

Η ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Βραχοκιρκινέζι σε τοποθεσία στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο Ναύπλιο, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

ΓΕΡΑΚΙΝΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Γερακίνα σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ-Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ




Η πανέμορφη παραλία της  Πλάκας Δρεπάνου δίπλα στον Αρχαιολογικό χώρο της Ασίνης, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ




Η παραλία της Αρβανιτιάς όπως φαίνεται από την Ακροναυπλία , Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018. Ανοιξιάτικος ο καιρός στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΠΡΩΙΝΑ ΠΕΤΑΓΜΑΤΑ




Ένα γεράκι το είδος κιρκινέζι πετά  κατά την Ανατολή του ηλίου σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου ψάχνοντας για τροφή, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΡΟΒΑΤΑ




Κοπάδι με πρόβατα στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΝΑΥΠΛΙΟ- ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ

Κολυμβητής στην  παραλία της Καραθώνας στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018. Ανοιξιάτικος ο καιρός στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου