Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος στο 2 Φεστιβάλ κατά του Ρατσισμού



Με αφορμή της 21η Μάρτη, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ποίησης, δασοπονίας, για το σύνδρομο Down, κουκλοθεάτρου, μονογονεϊκών οικογενειών και διεθνής ημέρα της Γης, διοργανώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής. Σε μια προσπάθεια για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία, ένα σχολείο που θα προωθεί την ιδέα για έναν καλύτερο κόσμο. Έναν κόσμο, αλληλεγγύης, δημιουργικότητας, αξιών και αγάπης.


Μια μεγάλη γιορτή, όπου με όχημα την Τέχνη, με μηνύματα αποδοχής, ενσυναίσθησης και φιλίας. 15 φορείς αλληλεγγύης, 2 εκπαιδευτικά δίκτυα, 5 σχολεία, θεατρικά δρώμενα, εργαστήρια: μουσικά, εικαστικά, θεατρικά, πειραμάτων για μικρούς και μεγάλους, κλόουν, ζούμπα, παρέλαση με κρουστά δρόμου, έκθεση ζωγραφικής, 4 μουσικές μπάντες. Όλοι μαζί, ένωσαν τις φωνές τους, για να δείξουν ότι μπορούμε «με μια αγκαλιά ν’ αλλάξουμε τον κόσμο». 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ





Τεράστια κύματα στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Σάββατο 17 Μαρτίου 2018. θυελλώδεις νότιοι άνεμοι στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος. Η θερμοκρασία έφτασε  σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στην Πελοπόννησο . Σημαντική  ήταν κι η μεταφορά σκόνης στο Ναύπλιο.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ




Σκόνη από την Αφρική κάλυψε την πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 17 Μαρτίου 2018.  

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




Το κρουαζιερόπλοιο AIDAaura κατέπλευσε το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018  ανοιχτά του Ναυπλίου, προερχόμενο από την Κύπρο και το  λιμάνι της Λεμεσού. Το μήκους 202 μέτρων πλοίο με την παράξενη πλώρη με τα χείλη, μεταφέρει πάνω από 1.000 επιβάτες, και 400 μέλη πληρώματος και πλέει με σημαία Ιταλία, ενώ κατασκευάστηκε το 2003. Το πλοίο ανοίγει τον τουρισμό κρουαζιέρας για το Ναύπλιο, ενώ το AIDAaura θα αναχωρήσει συνεχίζοντας την κρουαζιέρα στο Αιγαίο.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Άνθισαν οι πανέμορφες τουλίπες στον κάμπο των Διδύμων

Η τουλίπα των Διδύμων είναι ένα ευγενικό πολυετές βολβώδες φυτό. Ανήκει στο είδος Τουλίπα η κυματόφυλλος (Tulipa undulatifolia). Θεωρείται η πιο ωραία από τις Ελληνικές τουλίπες, όμορφη κι ευαίσθητη. Τα άνθη της είναι σχήματος κουδουνιού, και εσωτερικά έχουν βαθύ πορφυρό χρώμα με μία στενή ζώνη χρυσοκίτρινου χρώματος.

Με επιτυχία ξεκίνησε το ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 4ο YOUTH MUSIC FESTIVAL



Με επιτυχία ξεκίνησε το ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 4ο YOUTH MUSIC FESTIVAL που διοργανώνει η ARTIVA Cultural Management & Advertising το τριήμερο Παρασκευή 16, Σάββατο 17 και  Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου με τη συμμετοχή παιδικών και νεανικών μουσικών σχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου