Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΠΛΟΙΟ'' MY ALWAELI ''ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Το πολυτελές σκάφος της Βασιλικής οικογένειας του Μπαχρέιν στο Ναύπλιο, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2107.  Η βασίλισσα του Μπαχρέιν «Sabika bint Ibrahim Al Khalifa», μαζί με μέλη της Βασιλικής οικογένειας ,βρίσκεται στο Ναύπλιο και απολαμβάνουν  πολυτελείς διακοπές στην εντυπωσιακή θαλαμηγό της, με την ονομασία «My Alwaeli» 

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΙΓΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΛΟΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Ένα καλαμάρι γίγας έπιασε  λουόμενος στην παραλία Ιρίων στο Δήμο Ναυπλιέων στην Αργολίδα, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017.Ο άνδρας που είχε πάει με την οικογένειά του στην παραλία για μπάνιο έκπληκτος  είδε το καλαμάρι να κολυμπάει λίγα μέτρα από την ακτή. Αμέσως βούτηξε και έπιασε το καλαμάρι που ζυγίζει 3 ολόκληρα κιλά και που έγινε η ατραξιόν της παραλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το καλαμάρι  θα γίνει βραδινός μεζές για την οικογένεια και τους φίλους της.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Γίνεται γνωστό ότι με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού στις  3/9/2016 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου Εργατικών Κατοικιών Ναυπλίου.


Το Σάββατο 2/9/2017 και ώρα 12:00 μ.μ. θα ψαλλεί η Παράκληση του Αγίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ" ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Το Λύκειον των Ελληνίδων Παράρτημα Άργους σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Θεομάνας Οδηγητρίας Νέας Κίου διοργάνωσε  βραδιά- αφιέρωμα στις αλησμόνητες πατρίδες με τίτλο "Σμύρνη μου Αγαπημένη", την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 στην πλατεία δημάρχου Κατριλιώτη στη Νέα Κίο.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2017


Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο σύλλογος «ο Παλαμήδης», ο Σύλλογος απανταχού Ναυπλιωτών «ο Ναύπλιος», ο ΔΟΠΠΑΤ και η Λιμενική αρχή Ναυπλίου στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργάνωσαν τη δεύτερη Ναυτική Ναυπλιάδα 2017, Κυριακή 27 Αυγούστου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου