Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο, στις παρυφές του Παλαμηδίου. Πρόκειται για ένα εκκλησάκι που ανήκει στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου . Να σημειωθεί πως το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου ,πρόσφατα ανακαινίσθηκε και ο εορτασμός ήταν ιδιαίτερα λαμπρός. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσς ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυσόστομος Παπουλέσης  Μετά το τέλος του εσπερινού ακολούθησε  η λιτάνευση της ιεράς εικόνας. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο εκκλησάκι εορτάζεται όλως ιδιαιτέρως η εορτή του Αγίου Φανουρίου από πάρα πολύ παλιά. Οι γυναίκες από νωρίς το απόγευμα πηγαίνουν τις φανουρόπιτες στην εκκλησία τάμα στον Άγιο Φανούριο ώστε να τους βοηθήσει κυρίως σε κάτι που του ζητούν. Χαρακτηριστικό φέτος ο πάρα πολύς κόσμος που κατέκλισε το ναό και οι πολλές φανουρόπιτες ίσως ξεπέρασαν τις 500 .Μάλιστα από τα πολλά ΙΧ δημιουργήθηκε και κυκλοφοριακό πρόβλημα

3.000 κόσμου στην μεγάλη συναυλία της Ε. Αρβανιτάκη στην Αρχαία Τίρυνθα


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αύγουστος και Μνημεία» η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσαν μεγάλη συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 .

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Άργος, στο δεύτερο φιλικό ματς που έδωσε κόντρα στο Διομήδη, επικρατώντας 28-29. 
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα που υπέστησαν από τον Δούκα, στο πρώτο φιλικό που έδωσαν την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκαν βελτιωμένοι κόντρα στον Διομήδη και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 28-29.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου