Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Θα ψαλούν τα Εγκώμια της Παναγίας στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου.




Στις 15 Αυγούστου ,εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πανηγυρίζει το δεύτερο κλίτος του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου.

ΝΑΥΠΛΙΟ- H ΕΟΡΤΗ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ



Στις 11 Αυγούστου γιορτάζεται η ανάμνηση του θαύματος της σωτηρίας της Κέρκυρας από την τουρκική επιδρομή του 1716.

ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ


Η πρώτη προπόνηση της τοπικής ομάδας του  Αργοναύτη  από την Αργολίδα καθώς κι αγιασμός  πραγματοποιήθηκε  στο γήπεδο της Νέας Κίου από τον Ιερέα   π. Δημοσθένη  Γάτσιο, Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017.  Παρόντες ήταν οι παράγοντες , οι παίχτες και το προπονητικό τιμ  της ομάδος.  Πριν η ομάδα πάει  για την  προπόνηση ο Ιερέας  π. Δημοσθένης έκανε το καθιερωμένο σουτ στα δίχτυα της ομάδας για το καλό της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΝΑΥΠΛΙΟ -"ΆΛΩΣ Η ΗΛΙΑΚΗ"


Διάθλαση του ηλιακού φωτός πάνω από την πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017. Στη Μετεωρολογία Άλως ονομάζεται το οπτικό φαινόμενο που προκαλείται από τη διάθλαση και ανάκλαση του ηλιακού ή σεληνιακού φωτός πάνω στους παγοκρυστάλλους των νεφών. Απαντώνται δύο είδη άλω, οι ηλιακές και οι σεληνιακές. Επειδή βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη παγοκρυστάλλων, τα νέφη που μπορούν να προκαλέσουν το φαινόμενο αυτό βρίσκονται σε ύψος πάνω από 6.000μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου