Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΔΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Όλως ιδιαιτέρως και με μεγάλη λαμπρότητα τιμάτε  η μνήμη των Αγίων μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Δρέπανο Ναυπλίου.

ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Δύση του ηλίου στην παραλία της Νεάπολης Λακωνίας , Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017.Είναι η νοτιότερη πόλη της ηπειρωτικής Ελλάδας και βρίσκεται στην θέση της αρχαίας πόλης των Βοιών, σε ένα ήρεμο κόλπο. Πίσω από την Νεάπολη βρίσκεται ο ορεινός όγκος της Κριθίνας, ο οποίος καταλήγει στο ακρωτήριο Μαλέας.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της πόλης του Ναυπλίου στη χρήση ποδηλάτου σε μακρινές και κοντινές αποστάσεις, χρησιμοποιώντας όσο λιγότερο γίνεται το αυτοκίνητο, διοργάνωσε ποδηλατοπορεία την  Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017. 

Ο Άγιος Κοσμάς Εξηγεί Τι Θα Είναι Το Σφράγισμα Χξς’-666 Και Πως Θα Μάθουμε Ποιος Είναι Ο Αντίχριστος




Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός αποκαλύπτει το εφιαλτικό μέλλον, εξηγεί τι θα είναι το Σφράγισμα χξς’-666 και μας λέει ποιος θα είναι ο Αντίχριστος που θα πλανήσει τους ανθρώπους.*

Aκόμη να στοχάζεσθε και την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας, καθώς γράφουν τα βιβλία της Εκκλησίας μας και λέγουν εις τον όγδοον αιώνα έχει να γένη το τέλος του κόσμου. 
Μα πρωτύτερα έχει να γεννηθεί ο Αντίχριστος και να κάμει τόσα κακά εις τον κόσμον και έχει να ονομάσει του λόγου του υιόν Θεού και θέλει σταθή βασιλεύς να ορίσει τον κόσμον όλον και να κάνη θαύματα κατά φαντασίαν, δια να πλανά τους ανθρώπους να τον ομολογήσουν διά Χριστόν και όσοι τον πιστύεουν να τους τάζει τόσα αγαθά και ύστερα να τους βουλώνει εις το μέτωπον, μάλιστα οι Εβραίοι όλοι έχουν να τον πιστεύσουν.

ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΡΑΚΤΕΡ 79ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΜΝΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


 Ένας 79χρονος έχασε την ζωή του την Παρασκευή 25 Αυγούστου  2017 ,όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε .Συμφώνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 79χρονος ήταν  ομογενής από την Γερμανία. Ο άτυχος αγρότης έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ κατά την διάρκεια γεωργικών εργασιών που εκτελούσε και έπεσε σε ρέμα έξω από το χωρίο Προσύμνη του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα. Στο σημείο έσπευσαν η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ όπου απεγκλώβισαν το άψυχο σώμα του 70χρονου. 

ΟΙ ΑΜΑΞΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


 Ιππήλατες άμαξες στην παραλία της πόλης του Ναυπλίου, Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017. Ένα από τα ομορφότερα φολκλορικά στοιχεία που διέθετε η παραλία του Ναυπλίου  εδώ και πολλά χρόνια είναι οι Ιππήλατες άμαξες. Καθημερινά  ζωντανεύουν  μοναδικές ρομαντικές στιγμές για τους Τουρίστες της πόλης. Αποτελούν  μια μοναδική ατραξιόν για την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος ,το Ναύπλιο.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΕΙΔΕΣ ΦΕΓΓΑΡΙ




Το φεγγάρι σε ημισεληνοειδές σχήμα ανατέλλει στον ουρανό ,Ναύπλιο, Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ





Καλοκαιρινά στιγμιότυπα από την παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Αρμενίζει και πάλι η «Ναυπλιάδα»


Ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης 24 Αυγούστου 2017 στο Ναύπλιο οι τετραήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Σύλλογος «Ο Παλαμήδης», ο Σύλλογος απανταχού Ναυπλιωτών «Ο Ναύπλιος», ο ΔΟΠΠΑΤ και η Λιμενική αρχή Ναυπλίου στο πλαίσιο των πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων με θαλάσσιες και ναυτικές εκδηλώσεις με τίτλο "Ναυτική Ναυπλιάδα 2017". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου