Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΙΚΡΑ  ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Μικρά ιστιοφόρα έχουν δέσει στο λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου με φόντο την καστρονησίδα Μπούρτζι, Κυριακή 27 Αυγούστου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΟΛΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ





Παιδιά από το Ναυτικό όμιλο Ναυπλίου της ομάδας του Πόλο κάνουν προπόνηση στην παραλία της  Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Κυριακή 27 Αυγούστου 2017. 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΦΟΙΝΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ


Δέκα πανέμορφα φοινικόπτερα έκαναν την εμφάνιση τους  στον φιλόξενο υδροβιότοπο της περιοχής Ναυπλίου Νέας Κίου, Κυριακή 27 Αυγούστου 2017.Τα πανέμορφα φλαμίνγκο θα παραμείνουν για λίγο διάστημα στον υδροβιότοπο για να ξεκουραστούν από το μεγάλο ταξίδι της φθινοπωρινής μετανάστευσης των πτηνών. Τα φοινικόπτερα ταξιδεύουν κατά ομάδες και μεταφέρονται αυτή τη περίοδο προς την Αφρική. Στον Υδροβιότοπο της Νέας Κίου βρίσκουν καταφύγιο και αρκετή τροφή για να ξεκουραστούν .

ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Στο Ναύπλιο βρίσκονται σήμερα δύο από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα κρουαζιερόπλοια του κόσμου, το Club Med 2 και το Wind Star, Κυριακή 27 Αυγούστου 2017. Τα κατάρτια του Club Med 2 ξεπρόβαλαν στον Αργολικό κόλπο το πρωί της Κυριακής, όπου και θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα.  Το Club Med 2 ανήκει στην ομώνυμη γνωστή Γαλλική τουριστική εταιρεία, έχει 5 κατάρτια, τα οποία ελέγχονται ηλεκτρονικά ενώ το συνολικό εμβαδόν των πανιών του είναι 2.400 τ.μ. To ιστιοφόρο έχει μήκος 194 μέτρα, πλάτος 20 και βύθισμα 5 μέτρα. 

Οι «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθο» ξεσήκωσαν μελωδικά ντόπιους και επισκέπτες στο Ναύπλιο


Τραγούδια και καντάδες στα στενά και τα σοκάκια της πόλης του Ναυπλίου από τους «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθο» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ντόπιοι και επισκέπτες το βράδυ του Σαββάτου 26 Αυγούστου στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017, δινοντας έτσι μια γεύση για το τι θα δουν και θα ακούσουν, μεταξύ άλλων, όσοι παρακολουθήσουν σήμερα Κυριακή την κορύφωση των εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου