Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.


Επ' ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της θεοτόκου, τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» στην Πρόνοια  Ναυπλίου. Στην Ιερά Αγρυπνία  Ιερούργησε ο Ναυπλιώτης  αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Ευστρατίου από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας , καθώς κι οι Ιερείς π. Ελευθέριος Μίχος και π. Κωνσταντίνος Σέρρος. Σε ένα κατάμεστο ναό από πιστούς ο π. Χρυσόστομος μίλησε για το νόημα της μεγάλης γιορτής της Κοιμήσεως  της θεοτόκου και ευχήθηκε σε όλους ότι καλύτερο.

ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

     Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς χριστιανούς ότι τη προσεχή Τρίτη 15 Αυγούστου 2017, εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο φερώνυμος βυζαντινός ιστορικός Ιερός Ναός της πόλεως Άργους.

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΣΕ ΥΦΕΣΗ Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 8 Αυγούστου 2017  στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας παρουσία του Πρόεδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ, Χειρουργού, Αναπληρωτή Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για την πορεία του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αργολίδα. 

Εγκαινιάσθηκε το Φεστιβάλ "Όψεις και Γεύσεις" στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας


 Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας Κώστα Γκαργκάσουλα και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή έκοψαν τοαπόγευμα της Δευτέρας 7 Αυγούστου την κορδέλα των εγκαινίων του 5ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων "Όψεις και Γεύσεις".

ΟΙ ΛΙΒΕΛΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ



Λβελούλες στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου νέας Κίου, Τρίτη 8 Αυγούστου 2017.

ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Κάβουρας κάθεται σε τοποθεσία στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Τρίτη 8 Αυγούστου 2017.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η μαγευτική Πανσέληνος του Αυγούστου όπως φαίνεται από το Ναύπλιο, Τρίτη 8 Αυγούστου 2107.

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΜΕ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ Η ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ

 

Πλημμύρισε από κόσμο το Παλαμήδι για την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Πανσέληνο. Τραγούδια και μελωδίες σε ένα μουσικό ταξίδι που συνάντησε την Ανατολή και την Δύση παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου 2017  σε περισσότερους από 2000 άτομα στο κάστρο του  Παλαμηδίου στην Αργολική Πρωτεύουσα, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων «Αύγουστος και Μνημεία». Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, κάτω από το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι και με φόντο τον αρχαιολογικό χώρο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, ερμήνευσε με το δικό της τρόπο μία επιλογή από τραγούδια που έχει σφραγίσει με την εκφραστικότητά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου