Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Ολόκληρη η επιστολή του Μητροπολίτη Αργολίδος στον Μητροπολίτη Πειραιώς από το orthodoxia.info

Ολόκληρη η επιστολή του Μητροπολίτη Αργολίδος στον Μητροπολίτη Πειραιώς
Από το orthodoxia.info

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του μητροπολίτη Αργολίδος προς τα μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με τον μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Ο ήλιος δύει στην περιοχή της Ασίνης Αργολίδος , Τετάρτη 15 Ιουνίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ

Ένα γεράκι πετά πάνω από την παραλία της Αρβανιτιάς στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣΓια πρώτη χρονιά φέτος διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητος πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των νεανικών ενοριακών ομάδων της Μητροπόλεώς μας.

ΜΕ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΛΗΞΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΆΡΓΟΣ


Στην τεχνητή λίμνη της ανάπλασης, στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος έγιναν και φέτος τα καθιερωμένα μπουγέλα από  μικρούς μαθητές μετά και την επίσημη λήξη της σχολικής χρονιάς, Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017. Τα μικρά παιδιά φάνηκαν να το χαίρονται αφάνταστα ενώ δεν έλειψαν και οι βουτιές.

Μαθητές του 2ου Λυκείου Ναυπλίου βοήθησαν οικονομικά το Συσσίτιο του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας


Μαθητές της Τρίτης τάξης από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου επισκέφθηκαν  τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου  του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και πρόσφεραν οικονομική ενίσχυση.  Πριν το Πάσχα οι μαθητές του 2ου Λυκείου Ναυπλίου πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με άλλο σχολείο και τα έσοδα που μάζεψαν από τα εισιτήρια τα πρόσφεραν για την οικονομική ενίσχυση του συσσιτίου.

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ π. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΗΡΑ ΑΡΓΟΥΣ


Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στον  Ιερό  ναό του  Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Άργους   με τις  ευλογίες του μητροπολίτου Αργολίδος  Νεκταρίου , πραγματοποιήθηκε  ομιλία με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο  π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου πτυχιούχο της θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ, ο οποίος μίλησε με θέμα: " γονείς και παιδί σε κρίση " Προηγήθηκε εσπερινός και  ιερά παράκληση στον Άγιο Γεώργιο .

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΓΕΡΑΚΙΝΑ
Μία γερακίνα κάθεται σε τοποθεσία στον Υδροβιότοπο της Νέας Κίου στην περιοχή Βάλτος Άργους, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου