Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ


Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό  συνέβη στην παλιά Εθνική οδό Άργους-Τριπόλεως, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017. ΙΧ αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε παρακείμενο χαντάκι με αποτέλεσμα να προσκρούσει σ΄ένα γεφυράκι. Η μηχανή του αμαξιού πήρε φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση της  πυροσβεστικής υπηρεσίας Άργους για να μην επεκταθεί η φωτιά. Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την οδηγό του αυτοκινήτου η οποία ήταν ελαφριά τραυματισμένη.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ




Καθαρισμός του λιμανιού  της πόλης του Ναυπλίου από παιδιά , Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017. Η 5η Ιουνίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί διεθνώς να εορτάζεται ως "Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος" σε όλες τις Χώρες- Μέλη του Ο.Η.Ε.  με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση και ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης όλων των πολιτών.  

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΗΡΑ

      

 ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΡΑΣ (ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ)
                                     
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                      

   ΙΕΡΑ  ΑΓΡΥΠΝΙΑ
                    
ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ  ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ  ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ  ΛΟΥΚΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ  ΚΡΙΜΑΙΑΣ  ΤΟΥ  ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΚΥΛΟΣ




Ένας αδέσποτος σκύλος κοιμάται σε παλιό βαγόνι στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017.  

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ




Σύννεφα πάνω από την πόλη του Ναυπλίου με φόντο το κάστρο Παλαμήδι, Τετάρτη  7 Ιουνίου 2017.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΡΕΤΑ





Μία θαλάσσια χελώνα καρέτα  ξεβράστηκε στην παραλιακή Νέας Κίου θανάσιμα χτυπημένη , Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017. Η χελώνα έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και τοκάτω μέρος του καβουκιού της. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο μέρος της παραλιακής Ναυπλίου Μύλους ,οι χελώνες έρχονται για να γεννήσουν μιας και ο τόπος είναι προσιτός για αυτές λόγο της αμμώδες παραλίας . 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ


Μία πεταλούδα κάθετε σε λουλούδι στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017.

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ




Ένα γεράκι το είδος  βραχοκιρκινέζι , πετά κατά τη δύση του ηλίου στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Τρίτη 6 Ιουνίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου