Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΜε λαμπρότητα και κατάνυξη υποδέχθηκε χθες Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017, η πόλη της Κορίνθου αποτμήματα εκ των Ι. Λειψάνων των Αγίων Λεωνίδου και των επτά Αγίων Γυναικών, Χαριέσσης, Γαληνής, Νίκης, Καλίδος, Νουνεχίας, Βασιλίσσης και Θεοδώρας, τα οποία και προσεκόμισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.
Αμέσως μετά την υποδοχή που πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου, ακολούθησε Ι. Αγρυπνία προς τιμήν των Αγ. Αποστόλων Συνεργών του Απ. Παύλου στον καταρτισμό της Αγίας Εκκλησίας της Κορίνθου και η δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου και συνιερουργούντος του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου.

TO ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ SOUTHWIND OF ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
Το πολυτελές ιστιοφόρο  Southwind of , με σημαία Μάλτας  ,αρόδο στο λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου, Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017. Το σκάφος Sail yacht "Southwind of" κατασκευάστηκε από την Jongert στην Ολλανδία στο ναυπηγείο Medemblik και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 1999 και επισκευάστηκε πάλι  το 2004. Παλαιότερα ονομαζόταν  St. Jean.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΚΑΛΑΜΟΚΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΈνας καλαμοκανάς πετά πάνω από τη θάλασσα ψάχνοντας για τροφή σε τοποθεσία στο Ναύπλιο, Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ
Ένας κατσουλιέρης πετά σε τοποθεσία στο Ναύπλιο, Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ
Λουόμενοι απολαμβάνουν  το μπάνιο τους στην πανέμορφη παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΑΜΑΞΑΣ
Μία τουριστική  άμαξα  στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου , Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μία γερακίνα πετά στην πόλη του Αργους πάνω από το λόφο Ασπίδος ,ψάχνωντας για τροφή, Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου