Κυριακή 18 Ιουνίου 2017


ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣH ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟ




Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
                  ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Ναύπλιο, 17 Ιουνίου 2017

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ

Επειδή πολλοί μετά την επιστολή μου προς τον Σεβασμιώτατο Πειραιώς αναφέρονται στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό και με ελέγχουν πως δεν ακολουθώ τα βήματά του, αντί άλλης απαντήσεως θα ήθελα να καταθέσω όχι τις δικές μου θέσεις, αλλά τις θέσεις και ενέργειες του ίδιου του Αγίου Λουκά πάνω στα θέματα των σχέσεων με τους αλλόθρησκους και τα συνακόλουθα θέματα του ρατσισμού, φανατισμού, ζηλωτισμού, αντισημιτισμού, φονταμενταλισμού κλπ. Το κείμενο είναι απόσπασμα επιστολής μου προς σεβαστό ιεράρχη.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ



Πυροσβέστες επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο φωτιά στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 17 Ιουνίου 2017. Φωτιά ξέσπασε στη συνοικία  Εργατικές κατοικίες  Ναυπλίου από άγνωστη αιτία. Η φωτιά λόγω του αέρα πείρε διαστάσεις . 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΚΑΡΑΚΑΞΑ


Μία καρακάξα σε τοποθεσία στον υδροβιότοπο Νέας Κίου, Σάββατο 17 Ιουνίου 2017. Η Καρακάξα είναι στρουθιόμορφο πτηνό της οικογενείας των Κορακιδών, που απαντά και στον Ελλαδικό χώρο. Η επιστημονική ονομασία του είδους είναι Pica pica και περιλαμβάνει 11 υποείδη .

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΒΕΛΟΥΛΑ




Μία κόκκινη λιβελούλα κάθεται  πάνω σε λουλούδι ,σε τοποθεσία στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Σάββατο 17 Ιουνίου 2017. Η λιβελούλα ζει κυρίως κοντά σε λίμνες και ποτάμια. Στο κεφάλι τους έχουν δύο κοντές και λεπτές κεραίες και δύο μεγάλα μάτια. Το κάθε μάτι αποτελείται από 30.000 φακούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου