Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΥΛΕΙΑ 2017




ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Τ.Κ.: 20131 ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΤΗΛ.: 2741 0 24490 – ΦΑΞ: 2741 0 25194
Κόρινθος, 20/06/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Επιθυμώντας να σας ενημερώσουμε για τις Εορταστικές Εκδηλώσεις εις τιμήν και μνήμην του Ιδρυτού της Εκκλησίας της Κορίνθου και Πολιούχου μας Αποστόλου Παύλου ανακοινώνουμε τα κάτωθι:
            Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 7:00 το πρωί,  στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφερείας Κορίνθου. Θα ψάλλουν ιεροψάλτες από την ίδια Αρχιερατική Περιφέρεια. 

Στις 8:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, στον ίδιο Ιερό Ναό, θα γίνει υποδοχή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Λεωνίδου, τα οποία θα μεταφέρει στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Απ. Παύλου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ. Θα ακολουθήσει Ιερά Αγρυπνία εις τιμήν πάντων των Αγ. Αποστόλων, Συνεργών του Απ. Παύλου εν Κορίνθω και Δισεαρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ και του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Θα ψάλλουν οι Μοναχές των Ι. Μονών και Ησυχαστηρίων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού μετά από τροχαίο


 Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ναυπλιέων και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ραφαήλ Μπαρού το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου