Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ DRONE ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ


Σε λειτουργία έχει τεθεί από τις 22 Μαΐου το πληροφοριακό σύστημα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, μέσω του οποίου οι πολίτες μπορούν να δηλώσουν το drone τους.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ- ΜΠΕ, Πρακτορείο 104,9 FM, η τμηματάρχης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), υπεύθυνη στο Τμήμα Μικρών Αεροσκαφών, Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Μη Επανδρωμένων Οχημάτων, Νατάσσα Τσότρα.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΟΡΑΔΙΚΙΑ




Ανθισμένα αγριοραδίκια σε τοποθεσία στην περιοχή του Τημενίου Άργους, Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017. Τα ραδίκια λέγονται και ταράξακο, πικραλίδα, πικροράδικα, πικρομάγουλα, πικρόκολλα, πίκρα και παπουλιά  Η επιστημονική  ονομασία είναι  Cichorium Intibus, Taraxacum afficinalis. Υπάρχουν αρκετά είδη και ποικιλίες χόρτων με το όνομα αυτό. 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΤΗΜΕΝΙΟ ΑΡΓΟΥΣ




Ο ποταμός Ερασίνος που διασχίζει την περιοχή του Τημενίου στο Αργος Αργολίδος δημιουργώντας αντανακλάσεις του πρωινού φωτός, Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΑΚΙΝΑΣ




Μία καρακάξα θεωρώντας επικίνδυνη την παρουσία ενός γερακιού το είδος γερακίνα Buteo-Buteo,  το κυνηγά να απομακρυνθεί από την περιοχή της, Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΟ ΑΣΗΜΟ ΣΠΥΡΓΙΤΑΚΙ


Ένα σπουργίτι κάθεται σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου , Δευτέρα 12  Ιουνίου 2017. 

Με φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης έληξε η αθλητική χρονιά για την Ολύμπια Αργολίδας

Με φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης έληξε η αθλητική χρονιά για την Ολύμπια Αργολίδας
Με ένα φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης ανάμεσα στην Ολύμπια Αργολίδας και την ομάδα Κ.Α.Ο.Κ. Κορίνθου έληξε η αθλητική χρονιά για την τοπική ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου