Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ- ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΣΤΕΓΗ


Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες συντήρησης της στέγης του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Γεωργίου στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017. Το κόστος των εργασιών της αποκατάστασης της στέγης του πρόναου  έχει αναλάβει  ο Δήμος Ναυπλιέων . Ο ναός χτίστηκε στην διάρκεια της πρώτης Ενετοκρατίας τον 16ο αιώνα.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΛΑΝΔΕΝΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Γίνεται γνωστό ότι επ'ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εν τη Ρώμη μαρτυρησάντων που η Εκκλησία μας εορτάζει το Σάββατο 1Ιουλίου 2017 ,θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον ενοριακό ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Μαλανδρενίου.

ΑΡΓΟΣ- ΤΡΑΝΟΣΑΥΡΑ
Μία μεγαλόσωμη σαύρα το είδος τρανόσαυρα  σε τοποθεσία στην πόλη του Αργους , Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017. Η τρανόσαυρα (Lacerta trilineata) είναι η μεγαλύτερη σαύρα της Ελλάδας ,της οποίας το μεγάλο μέγεθος συνδέεται με ορισμένα από τα κοινά ονόματά της: τρανόσαυρα, θεριοσάπιτα, πράσινη τρανόσαυρα, μεγάλη πρασινογουστέρα, θεριοσαπίτα, ενώ στο έντονο πράσινο χρώμα της οφείλονται άλλα όπως: πρασινόσαυρα, πράσινη σαύρα, πρασινογκούστερας.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΓΕΡΑΚΙΝΑ
Μία γερακίνα πετά σε τοποθεσία στον Υδροβιότοπο Νέας Κίου Άργους, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017. 

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΥΓΑ ΛΗΣΤΗΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ


Ένα είδος μύγας της κατηγορίας  Asilidae , που ονομάζεται και  μύγα ληστής ή δολοφόνος ,  έχει πιάσει ένα έντομο σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017. Είναι   μία γεροδεμένη, αγκαθωτή  μύγα  με μια προβοσκίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου