Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, εορτή του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του ιατρού, πανηγυρίζει ο προσκυνηματικός Ιερός Ναός Αγίου Λουκά του ιατρού Ναυπλίου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε αρχιερατικός εσπερινός από τον  Μητροπολίτη  Σισανίου και Σιατίστης Παύλο, ο οποίος με τιε ευλογίες του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου ήρθε στη Αργολίδα για τους εορτασμούς του Αγίου Λουκά. 

Στην Ακροναυπλία έγινε η γιορτή λήξης του προγράμματος Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα

 


Το Σάββατο 10 Ιουνιου 2017 στο Θεατράκι της Ακροναυπλίας στο Ναύπλιο (δίπλα στην εκκλησία των Αγ. Αναργύρων), έλαβε χώρα η γιορτής λήξης του προγράμματος Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα , που υλοποιεί το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, με την υποστήριξη τουΔήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Αντιπεριφέρειας Αργολίδας.

ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ NAFPLIO ENERGY TRIATHLON

 Εκκίνηση δόθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου 2017 για το Nafplio Energy Triathlon, την μεγαλύτερη Τριαθλητική Γιορτή της Πελοποννήσου, που διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου