Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ρημάζει από καταστροφές και λεηλασίες το ΞΕΝΙΑ Μυκηνών
























 Το κτίριο του ΞΕΝΙΑ Μυκηνών βρίσκεται εντός του οικισμού των Μυκηνών πλησίον του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο των Μυκηνών. Δημιουργήθηκε στη δεκαετία του ‘60, για να προσφέρει μια ανάσα δροσιάς στις χιλιάδες των περιηγητών που επισκέπτονται την περιοχή.

Συνεργάτες και στην Αργολίδα αναζητά η PepsiCo - HBH

















 Υπαλλήλους με εμπειρία στις πωλήσεις και ικανότητες στην προώθηση των προϊόντων της σε καταστήματα τροφίμων σε πολλές πόλεις ζητά η εταιρεία PepsiCo - HBH. Η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της Merchandiser για την τοποθέτηση των προϊόντων της στα super markets των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας.

Ξεκίνησαν ψεκασμοί στην Πελοπόννησο λόγω του καταρροϊκού πυρετού


















 Ξεκίνησαν οργανωμένα οι δράσεις καταπολέμησης του εντόμου-φορέα μετάδοσης του καταρροϊκού πυρετού των αιγοπροβάτων στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Ένας δάσκαλος αγρότης: Από καθηγητής, ελαιοπαραγωγός




















 Αν και στο Κρανίδι δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν παρακατιανή δουλειά την ενασχόληση με τις ελιές, συχνά χωρίς να διστάζουν να ξεπουλήσουν τη γη τους, ο Αναστάσιος Ανέστης έκανε ακριβώς το αντίθετο: παρά το ιδιαίτερα απαιτητικό επάγγελμα του καθηγητή ιδιωτικού σχολείου, αποφασίζει να αναλάβει εξ ολοκλήρου την καλλιέργεια 90 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα, όταν περιήλθαν στην κατοχή του ως κληρονομιά, ώστε να μην πάει χαμένος ο κόπος των προγόνων του. Η κούραση, ανίκανη να τον πτοήσει.

Τα ονόματα των 11 προσληφθέντων στο Δήμο Ναυπλιέων για την πυροπροστασία
























 Ο Δήμος Ναυπλιέων προσλαµβάνει µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου µε πλήρη απασχόληση για ∆ΥΟ (2) µήνες συγκεκριµένα από 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 έως και 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 τους κάτωθι υποψήφιους λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, (για καθαρισµό περιοχών, έλεγχο αποφυγής πυρκαγιάς σε δηµοτικούς χώρους-κήπους αλσύλλια, προετοιµασία αντιπυρικών ζωνών στα όρια του δήµου και καθαρισµό ρεµάτων χανδάκων κλπ)

Ως εργάτες  γενικών καθηκόντων καθαρισµού και πυροπροστασίας ΥΕ-16 τους : 

Μαθήματα ζωγραφικής στο καλλιτεχνικό εργαστήρι Άργους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου