Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα βίντεο - αφιέρωμα στο έργο του Γιώργου Αντωνίου

antoniou
Ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα μιάμισης ώρας για τον αξέχαστο δημοσιογράφο και ερευνητή της Αργολίδας, τον Γιώργο Αντωνίου έχει αναρτηθεί στο youtube.
Μπορεί ο Γιώργος να έφυγε από κοντά μας τον Ιούλιο του 2013, ωστόσο όλοι θα τον θυμόμαστε μέσα από τις έρευνες, τα ρεπορτάζ, τα λευκώματα, τα ντοκιμαντέρ του... Και φυσικά μέσα από τη συναναστροφή μαζί του.
Το βίντεο είναι συρραφή από τα ντοκιμαντέρ του. Από φωτογραφίες και κινηματογραφικά του πλάνα, από τις εκθέσεις του, από την πλούσια ερευνητική του δραστηριότητα. Από τις περιπλανήσεις του στην ύπαιθρο, τις έρευνες για τους παλιούς επαγγελματίες του Άργους και του Ναυπλίου, για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, τους παλιούς κινηματογραφιστές του νομού, τη σχολική ζωή του χθες, τα παλιά αυτοκίνητα, τους νερόμυλους, τα προσκυνητάρια, τα σκιάχτρα, τα πηγάδια, τις παλιές επιγραφές και τόσα άλλα με τα οποία είχε καταπιαστεί και είχε ολοκληρώσει με επιτυχία. Επίσης, υπάρχουν αποσπάσματα από κάποιες εμφανίσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου