Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Κωστούρος: Οι καταστηματάρχες πρέπει να σεβαστούν τους κοινόχρηστους χώρους (βίντεο)





















 Δήλωση για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων και για την κατάσταση που επικρατεί στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετα και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, έκανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος με αφορμή το δελτίο τύπου και τις δηλώσεις του επικεφαλής της ΑΥ.Ρ.Α Π. Κοκκινόπουλου.

Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες του ''13ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μαιών- Μαιευτών'' στο Ναύπλιο

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ''13ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μαιών- Μαιευτών'' που έγινε στο Ναύπλιο, ενω έλαβαν μέρος περισσότεροι από 900 συμμετέχοντες. Ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών- Μαιευτών Περιφέρειας Εφετείου Ναυπλίου (ΝΠΔΔ), με Πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Μώρο, διοργάνωσε επιτυχώς το «13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιών- Μαιευτών» με θέμα «Τεκμηρίωση στη Μαιευτική», από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο “Amalia”, στο Ναύπλιο, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Μαιών (ICM).

Χαμόγελα για τη συμμετοχή στους Επιδαύριους αγώνες τριάθλου και ποδηλασίας


















 Ακόμα και τους διοργανωτές έχει ξαφνιάσει το μεγάλον ενδιαφέρον που υπάρχει για τους Επιδαύριους αγώνες τριάθλου και ποδηλασίας.

Βρέθηκαν υπολείμματα εντομοκτόνου σε ελαιόλαδα από το Ελληνικό και τα Πυργιώτικα στην Αργολίδα

 Τελικά φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τα λάδια στην Αργολίδα, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εντοπίζονται υπολείμματα εντομοκτόνου σε δείγματα ελαιολάδου που εξετάσθηκαν από την Διέυθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Π.Ε. Αργολίδας.

 

Ετήσιο μνημόσυνο για τους ευεργέτες του Ναυπλίου





















 Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Δήμος Ναυπλιέων τελεί Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των μεγάλων ευεργετών της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου.

Παρουσίαση του "Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση επιχειρήσεων" στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αργολίδας

 

Αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου της 23ης Σεπτεμβρίου 2014





















  Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Τρίτη 23/09/2014 συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για διάφορα ζητήματα του Δήμου:

Ειδικότερα ενέκρινε ομόφωνα τα εξής τεχνικά θέματα:

Ιδρύεται κοινωνικό δημοτικό ιατρείο στο Ναύπλιο





















 Την ίδρυση και λειτουργίακοινωνικού δημοτικού ιατρείου στο Ναύπλιο κατόπιν εισήγησης του αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής Ραφαήλ Μπαρού, ψήφισε ομόφωνα χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων.Κατόπιν τούτου ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας θα προχωρήσει στην ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Ναυπλιέων.

Ναι στην αξιολόγησητων υπαλλήλων, όχι στην μεθοδολογία της αξιολόγησης από το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων





















 Το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων κατά την χθεσινή του συνεδρίαση ενέκρινε κατά πλειοψηφία την εισήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου να μην μετέχει στην αξιολόγηση των υπαλλήλων του Δήμου.

Κωστούρος: Θετική εξελιξη για όλη την τοπική κοινωνία η παραχώρηση των οικοπέδων από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δήμο (βίντεο)





















 Αναφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων έκανε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Δ.Κωστούρος για την θετική εξέλιξη που είχε η συνάντηση του με τον  υπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη και εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ για την οριστική συμφωνία παραχωρησης των οικοπέδων στον Άγιο Αναστάσιο στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου, στο Δήμο.

Π.Κοκκινόπουλος: Όλοι θέλουμε ένα όμορφο λειτουργικό Ναύπλιο (βίντεο)

 Δήλωση έκανε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Αριστερά" Παντελής Κοκκινόπουλος για την αίτηση πρόταση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τον Δημοσθένη Δρούγκα,  για τον  τρόπο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη του Ναυπλίου.

Περί συσσιτίου... συνέχεια!!!

 Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο αυξάνεται ο θόρυβος γύρω από το πρόβλημα που ανέκυψε μετά την απόφαση αναστολής της παρασκευής και διανομής του συσσιτίου που παρείχε ο Ιερός ενοριακός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.
Διαμαρτυρίες, καταγγελίες και αναρτήσεις στον ηλεκτρονικό τύπο και όχι μόνο για το θέμα αυτό από γνωστούς και άγνωστους, φαινομενικά μεν ενδιαφερόμενοι δήθεν δια την μη ανέγερση νέου λειτουργικού κτηρίου για το συσσίτιο, ουσιαστικά όμως δημιουργούν προσκόμματα και προβλήματα σε άλλες πνευματικές λειτουργίες και υπηρεσίες της Μητροπόλεως μας.

Το εκλογοδικείο άλλαξε την εκλογή Δημοτικών Συμβούλων στο Άργος για 8 ψήφους






















 Εκδικάστηκε χθες η προσφυγή που είχε κάνει στο εκλογοδικείο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Νίκος Κανέλλος κατά της εκλογής του Παναγιώτη Καμπόσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου