Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για την εκλογή των μελών του Προεδρείου





















 Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου απέστειλε ο πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης και προεδρεύων σύμβουλος Ανδριανός Δήμας για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η πρόσκληση αναφέρει:

Αντιδράσεις για το πάρτυ στο αρχαίο θέατρο του Άργους - Πόσο ποιο χαμηλά... (βίντεο)





















 Πόσο ποιο χαμηλά μπορούμε να πέσουμε ρε πατριώτες...πόσο;!!! Ποιος κάνει κουμάντο ρε παιδιά για την συγκεκριμένη εκδήλωση; Μήπως είναι τίποτα αρούκατοι Αθηναίοι που τα έχουν κάνει ίσωμα όλα, μήπως ειναι τίποτα περισπούδαστοι της τέχνης και του πολιτισμού και εμείς εδώ δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε γιατί ως γνωστό είμαστε και βλάχοι;

Δημοτικό Ωδείο Άργους - Μυκηνών: Και μην ξεχνάμε ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ






















 Γιατί αποτελεί σπουδαίο μέσο για την απόκτηση ολοκληρωμένης παιδείας, ειδικής εκπαίδευσης, επαγγελματικού προσανατολισμού και προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας και χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Γιατί  ενισχύει αποτελεσματικά  την ικανότητα συγκέντρωσης και μνήμης, αναπτύσσει την πειθαρχία και πολλές άλλες δεξιότητες.

Αυτοί είναι οι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Άργους Μυκηνών





















 Με απόφασή του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου