Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μιχ. Χασάπης: Ο Καμπόσος έχει χάσει δέκα από τους εικοσιπέντε δημοτικούς του συμβούλους...(ηχητικό)



















  Την πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος δήμαρχος Άργους Μυκηνών παραχώρησε ο Μιχάλης Χασάπης στον Ίωνα Ξυπολιά και την εκπομπή του ''ραδιουργίες'' μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ Αργολίδας 102,3.

Απάντηση Κωστούρου στην καταγγελία Αντωνιάδη για τα αδέσποτα: Στο βωμό των εκλογών να μη χάνεται και η αξιοπρέπεια





















  Οι επιθέσεις εναντίον ζώων αποτελεί μια ανοιχτή πληγή για τον πολιτισμό και την ανθρωπιά μας. Ο Δήμος μας δίνει συνεπή και αδιάκοπο αγώνα για την προστασία τους και, ιδιαίτερα, των αδέσποτων που βρίσκονται εκτεθειμένα σε μεγάλους κινδύνους. Σε συνεργασία με τον υπερδραστήριο φιλοζωικό έχει διαθέσει ένα σημαντικό ποσό για στειρώσεις , θεραπείες, αποπαρασιτώσεις κλπ.

Π. Κοκκινόπουλος: Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει

 Νομίζω πως όλοι οι Δημότες πρέπει να νιώθουν ντροπή για την χθεσινή εικόνα του δημοτικού συμβουλίου. Το επίπεδο της συζήτησης, οι ύβρεις, οι απειλές και οι λογομαχίες ενάντια στον έλεγχο δημοτικών συμβούλων και προέδρων τοπικών συμβουλίων αποδεικνύουν πως κάτι σάπιο κρύβεται στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Οι μικροί μαθητές του Δον Πινέλο έφεραν τα "χελιδονίσματα" (βίντεο)
























 Το έθιμο με τα χελιδονίσματα αναβίωσαν οι μικροί μαθητές του Δον Πινέλο με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους Ιωάννας και Έλενας Ιωαννίδη.

Άλλη πνοή στον Δήμο Ναυπλιέων – Α’ προγραμματικό κείμενο της δημοτικής παράταξης "Ναυπλιο Επομενη Μέρα"





















 Κάτι αλλάζει στο Ναύπλιο. Η πόλη μας, πλούσια σε ομορφιά και ιστορία, ένας τόπος συνάντησης ανθρώπων από όλη τη χώρα -και όχι μόνο-, τόπος συνάντησης του παρελθόντος με το σήμερα, σε μια περίοδο ριζικών ανακατατάξεων δεν μένει στάσιμη. Έρχεται αντιμέτωπη με τις προκλήσεις της νέας εποχής, προκλήσεις που δεν είναι κατ’ ανάγκην θετικές, μα ούτε και ο μονόδρομος προς την καταστροφή. Διότι το νέο είναι δική μας δουλειά να το οικοδομήσουμε, να του δώσουμε το περιεχόμενο που μας αξίζει. Κι εμείς, με τη νέα δημοτική μας παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα”, ακριβώς αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε.

Διάλεξη της Δρ Αντιγόνη Ζουρνατζή στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιο

 Την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιον (αίθουσα διαλέξεων «Οικογενείας Νίκου Μαζαράκη»), θα δώσει διάλεξη η Δρ Αντιγόνη Ζουρνατζή, Ιστορικός/Αρχαιολόγος, Κύρια Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών, Τομέας Ελληνικής και Ρωμαϊκής Αρχαιότητος, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Θανάσιμο ατύχημα με τρακτέρ στο Μαλανδρένι





















  Χθες 31.3.2014 το μεσημέρι, στο Μαλανδρένι , ανετράπη γεωργικός ελκυστήρας που χρησιμοποιούσε 54χρονος άνδρας από την περιοχή για την εκτέλεση γεωργικών εργασιών.

Με εισήγηση Κωστούρου μείωση των δημοτικών τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων στο Ναύπλιο





















 Κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου αποφάσισε την μείωση των δημοτικών τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων στην δημοτική ενότητα Ναυπλίου.

Δ. Κοδέλας: "Η μισή Αργολίδα είναι στο ΤΑΙΠΕΔ!" (βίντεο)


 Παρακολουθήστε την τοποθέτηση του Βουλευτή Αργολίδας, Δ. Κοδέλα, στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα ημερήσιας διάταξης 29/03/2014, επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου των Υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας: «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του ν.4046/2012 και άλλες διατάξεις»

Σουβλακο...κατάνυξη με το μισό δημοτικό συμβούλιο





















 Η μεγάλη παρέα που βρέθηκε χθες, στο πλέον παραδοσιακό σουβλατζίδικο του Ναυπλίου, χάλαγε τον κόσμο με τα γέλια και τις φωνές της. Πάνω από 15 άτομα φιλοξενήθηκαν στο πολιτικό τραπέζωμα και όσοι βρέθηκαν σε αυτό ήταν όλοι τους..."ένας και ένας".

Rock Festival 2014 στην Καραθώνα




















 Ακόμα ένα μουσικό διήμερο στην παραλία της Καραθώνας στο Νάυπλιο, διοργανώνει η "Πύλη Πολιτισμού", όπως όλα τα προηγούμενα, που αγάπησαν οι ακροατές αλλά και όσοι μουσικοί είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν! 

Ακόμα μια εξαιρετική παρουσία της χορωδίας "Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι"





















  Η πρόσφατη εκδήλωση της χορωδίας "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ" σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κωσνσταντίνου Ρούτουλα για την Εθνική Παλιγγενεσία που πραγματοποιήθηκε στο Βουλευτικό Ναυπλίου την 25η Μαρτίου σημείωσε μεγάλη επιτυχία και απέσπασε ευμενή σχόλια από το πολυπληθές ακροατήριο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Ο Παναγιώτης Μπούκουρης νέος πρόεδρος του Ιδρύματος «Ιωάννης Καποδίστριας»





















 O πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Μπούκουρης ορίστηκε με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων νέος πρόεδρος του Ιδρύματος «Ιωάννης Καποδίστριας».

«Μάγισσα για μία μέρα!» στο θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ
























  Η ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΣΚΗΝΗ του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, παρουσιάζει στο θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ το έργο « Μάγισσα για μια μέρα» για έξι παραστάσεις. Οι παραστάσεις είναι προγραμματισμένες για Σάββατο 5, 12 Απριλίου στις 7.00 μ.μ και Κυριακή 6, 13 Απριλίου στις 11.30 π.μ καθώς και για Σάββατο 3, 10 Μαΐου και Κυριακή4, 11 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου