Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Στην Τέταρτη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι έφηβοι του Διομήδη
























 Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για το εφηβικό τμήμα του Διομήδη το οποίο στη Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην Νάουσα κατέκτησε την τέταρτη θέση και μας έκανε για ακόμα μια χρονιά υπερήφανους.

Ο Σπύρος Καχριμάνης υποψήφιος ευροβουλευτής με "Το Ποτάμι" (βίντεο)


Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,

Στη ζωή κερδίζουμε ό,τι τολμάμε.
Και οφείλουμε να τολμάμε γι’ αυτά που έχουν αξία.

Εδώ και τριάντα χρόνια αγωνίζομαι για να ξαναγίνει η γεωργία τροφός του Έθνους και πεδίο ανάπτυξης και δημιουργίας. Επιθυμώ να ξαναδώ ζωντανά χωριά, με ευτυχισμένους και δημιουργικούς ανθρώπους. Η πολύχρονη εμπειρία μου στην Ευρωπαϊκή, διεθνή και ελληνική αγροτική πολιτική και η ζωή στο χωράφι, μου έδειξαν τις πραγματικές προκλήσεις, τις μεγάλες δυνατότητες και τις λύσεις.

Βραβείο στους πανελλήνιους διαγωνισμούς «Φίλωνας» για το σπουδαστή του ΔΩΑ Ευάγγελο Ρεβίθη





















 Μια ακόμα τιμητική διάκριση για τον μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Άργους, Ευάγγελο Ρεβίθη. Ο Ευάγγελος (13 ετών) ξεκίνησε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 8 ετών και συνεχίζει στην τάξη του Νίκου Μάνδυλα (κορυφαίος Α΄ στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ). Συμμετέχει τακτικά σε συναυλίες και σεμινάρια. 

Εκμάθηση της γραφής Braille από την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου





















 Από την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου με έδρα το Ναυπλιο Γ. Μηναίου 15 και τηλεφωνα 2752025490 & 2751069545 ανακοινώνεται η συνέχιση μαθημάτων εκμάθησης της γραφής των τυφλών (braile) aπo εξειδικευμένο προς τούτο διδακτικό προσωπικό. 

Έγκριση για την πρόσληψη τεσσάρων 4 ναυαγοσωστών και έξι 6 φυλάκων πυρασφάλειας στο δήμο Άργους Μυκηνών


















 Έγκριση για την πρόσληψη τεσσάρων [4] ναυαγοσωστών, για χρονικό διάστημα δύο [2] μηνών, για τις παραλίες Δαλαμανάρας, Κυβερίου, Μύλων και Νέας Κίου - Τημενίου. Τα δε προσόντα που θα πρέπει να διαθέτουν οι ανωτέρω, θα είναι αυτά που αναφέρονται στο ΠΔ 50/2001, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και η πρόσληψή τους θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν.3684/2007. 

Εννέα "μνηστήρες" για την περιφέρεια Πελοποννησου






















 Εννιά είναι οι "μνηστήρες" υποψήφιοι περιφερειάρχες για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που θα αναμετρηθούν στις εκλογές της 18ης Μαΐου. 

Πρεμιέρα για το "Αταίριαστο Ζευγάρι" απο τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την σπαρταριστή κωμωδία του Neil Simon "Αταίριαστο Ζευγάρι" στον Πολυχώρο ARTiki

Προκήρυξη για Ταμίες και Ταξιθέτες στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου
























 Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε., προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ταμείων και της ταξιθεσίας του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, καλεί όσους έχουν τα προσόντα ή μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως:

3ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής-Δημιουργικής Έκφρασης Δήμου Άργους- Μυκηνών

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Αργολίδας, ετοιμάζει μεγάλη καλλιτεχνική γιορτή για τη μαθητική κοινότητα του Δήμου Άργους - Μυκηνών.

 

Η Ανάσταση του Θοδωρή Γκόνη

































 Να έρθω. Θα έρθω αλλά με έναν όρο, να κάνουμε Ανάσταση στο Μοναστήρι. Θα ξεκινήσουμε με τα πόδια από νωρίς, θα πάρουμε το χωματένιο μονοπάτι, αυτό που μας έβγαζε στα «παππουδικά μας» τα χωράφια. Θα ξαναφορέσουμε τα παπούτσια τα δανεικά και στο νούμερο μεγαλύτερα -ξέρουμε εμείς- θα βάλουμε βαμβάκια στις μύτες να μη μας βγαίνουν και θα ξεκινήσουμε. Θα πάρουμε νερό και κουλουράκια για τον δρόμο, το φανάρι της επιστροφής, τις λαμπάδες τις μελένιες του νονού μου από τα μελίσσια του και τα δυο ξύλινα βαμμένα αυγά της ζαβολιάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου