Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Δ.Καμπόσος: To ΚΤΕΛ 'Άργους ξεκινά τη λειτουργία του στο νέο χώρο, που έπρεπε να βρίσκεται εδώ και χρόνια





















 Επίσημη ανακοίνωση, από το γραφείο του Δημάρχου, έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κος Ανάργυρος Μαρούσης ενημερώνοντας για την έναρξη λειτουργίας του ΚΤΕΛ στο νέο οικόπεδο στις παρυφές της πόλης. Σχετικά ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος σχολίασε: 

Για να μην πούμε το νερό νεράκι


























Του Μπάμπη Αντωνιάδη 
ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Έντεκα προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση των υδατίνων πόρων

 Στο Ναύπλιο και ευρύτερα στην περιοχή της Αργολίδας παρατηρείται το εξής αντιφατικό: έχει πόσιμο νερό για όλο το νομό αλλά οι πολίτες πίνουν νερό εμφιαλωμένο ενώ στις βρύσες των περισσότερων χωριών τρέχει νερό απόλυτα απαγορευμένο (στις περισσότερες βρύσες με νιτρικά και σε κάποιες με χρώμιο). 

Στον τελικό κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Ερμής Κιβερίου





















 Με 3-0 νίκησε ο Ερμής Κιβερίου στο Βελεστίνο τον Αετό Ορφανού Καβάλας και έτσι γίνεται η 4η ομάδα της Αργολίδας που συμμετέχει σε τελικό κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Πλήθος κόσμου για το Ιερό Ευχέλαιο στο Ναύπλιο


















  Το Ιερό Ευχέλαιο είναι ένα από τα επτά μυστήρια της Εκκλησίας μας. Το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου γίνεται κυρίως σε περιπτώσεις ασθενειών γι αυτό και ο Ιερέας εύχεται: «Πάτερ Άγιε, ιατρέ των ψυχών και των σωμάτων... ίασαι τον δούλον Σου... έκ της περιεχούσης αυτόν σωματικής και ψυχικής ασθενείας…».

Νεκρή ξέβρασε η θάλασσα μια ακόμη χελώνα careta-careta στο Ναύπλιο (βίντεο)

Μία ακόμα χτυπημένη θανάσιμα χελώνα καρέτα καρέτα έβγαλαν λουόμενοι στην παραλία της Καραθὠνας στο Ναύπλιο.

Έτοιμη η μελέτη για το Κολυμβητήριο Άργους - Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση ενός όνειρου ετών για το Άργος (βίντεο)

 Tην ολοκλήρωση της μελέτης και την παρουσίασή της στο κοινό έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος παρουσία της μελετητικής ομάδας. Η μελέτη που παρουσιάστηκε αναφέρεται σε ένα νέο σύγχρονο Ενεργειακού τύπου Κολυμβητήριο στο χώρο του πρώην Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού, το οποίο διαθέτει δύο (2) πισίνες, μία ανοικτή Ολυμπιακών προδιαγραφών 25 μέτρων και οκτώ (8) διαδρομών, και μία μικρότερη παιδική, στεγασμένη. 

Γ.Ανδριανός: Ο νέος οδικός άξονας συνδέει το Ναύπλιο με το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και κατ’ επέκταση με την Ερμιονίδα

 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού παρευρέθη στα εγκαίνια του οδικού τμήματος Αρκαδικό – Λυγουριό. Στη δήλωσή του ο κ. Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: 

Στήριξη της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου για τις Δημοτικές Εκλογές στην «Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή- ΑΥ.Ρ.Α.»






















Δελτίο τύπου

Επειδή ο μανδύας των «ανεξάρτητων» δημοτικών παρατάξεων φοριέται πολύ σε αυτές τις εκλογές.

Επειδή όλοι μας, πολίτες του Δήμου, βιώνουμε την οικονομική κρίση και την ανεργία να χτυπάν τις ζωές μας, τα νοικοκυριά να γονατίζουν από τα χρέη και τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις να μας έχουν φέρει στην οικονομική εξαθλίωση.

Επειδή ο Δήμος αδυνατεί να υπερασπιστεί και να παρέχει τα αυτονόητα, ενώ παράλληλα απογυμνώνεται από τις υπηρεσίες του, υποβαθμίζεται το Νοσοκομείο του και δεν υπάρχει κανένα πλάνο για στήριξη του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής.

Μ.Χασάπης: Μην εκτίθεστε κ. Σχοινοχωρίτη, σας περίμενα σοβαρότερο κρίμα...





















 Με αφορμή μια ανακοίνωση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.Μ. κ Σχοινοχωρίτη της 16/4/2014 ότι είναι στην “ Τελική ευθεία η χρηματοδότηση της αποχέτευσης Λέρνας – Μεγάλη επιτυχία για τον τόπο μας ” να αναφέρω αρχικά ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα αν χρηματοδοτηθεί και υλοποιηθεί τελικά το σημαντικό αυτό έργο, για το οποίο δουλέψαμε σκληρά τέσσερα χρόνια στον πρώην δήμο Λέρνας.

Επίσκεψη Ανδριανού σε Παλαμήδι και Αγία Μόνη

 Ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 το απόγευμα επισκέφτηκε το κάστρο του Παλαμηδιού στο Ναύπλιο και το βυζαντινό μοναστήρι της Αγίας Μόνης για να δει από κοντά τις εργασίες συντήρησης που γίνονται.

Σεμινάριο ναυαγοσωστικής και Α’ βοηθειών στo Ναύπλιο
























 Η σχολή ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas αναγνωρισμένη από το κράτος ,και η μοναδική στην Ελλάδα με εκπαιδευτές της παγκόσμιας ομοσπονδίας ναυαγοσωστικής διοργανωνει:  Σεμινάριο ναυαγοσωστικής και Α’ βοηθειών στo Ναύπλιο στις 24-27 Απριλίου 2014.

Εγκαινιάστηκε ο νέος δρόμος Αρκαδικό - Χάνι Μερκούρη (βίντεο)





















 Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 στις 12:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου δρόμου Αρκαδικό - Χάνι Μερκούρη Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου