Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Το ψηφοδέλτιο του Π. Τατούλη στην Αργολίδα










  Το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής παράταξης του Πέτρου Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος» για την Αργολίδα θα αποτελείται  από τους εξής υποψηφίους:

4-0 Νίκησε η Ένωση Ερμιονίδας τον Παναργειακό





















 Χωρίς απώλειες συνεχίζουν την πορεία τους στην Γ’ Εθνική οι πρωτοπόροι των ομίλων στην 26η αγωνιστική. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε, ο μόνος όμιλος που έχει ξεκαθαρίσει είναι ο έκτος, με την ΑΕΚ να παίρνει και μαθηματικά την κορυφή.

Άσπρισε η Αργολίδα από το χαλάζι - Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργιες

 Πρωτοφανείς εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός από την πρωινή καταιγίδα που σάρωσε στο πέρασμα της καλλιέργειες στα χωριά  Κόκλα, Κεφαλάρι, Ελληνικό, Ιναχος, Σκαφιδάκι, Κιβέρι και Κεφαλάρι στο Δήμο Άργους Μυκηνών.

Προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Φιορίνα Καραπάνου

 Η  αθλήτρια του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Άργους Φιορίνα Καραπάνου βραβεύθηκε με Χάλκινο μετάλλιο και πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου συνθέτων Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς!

Απίστευτη χαλαζόπτωση στο Σκαφιδάκι (βίντεο)

Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε την περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Σκαφιδακίου στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Χωρίς χρονοτριβή ευρεία σύσκεψη το πρωί της Δευτέρας απο τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας για την χαλαζόπτωση

 Τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Βασίλη Έξαρχο είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος προκειμένου να τον ενημερώσει για την χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Άργους τις πρωινές ώρες της 27ης Απριλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου