Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012


Αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ Άργους

 Η ΑΕΚ Άργους έστειλε έγγραφο μέσω του οποίου γνωστοποιεί ότι δεν έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και πλέον μένει να δούμε εάν θα την αντικαταστήσει κάποια ομάδα στον όμιλο του Νότου.
Σε περίπτωση που η ΕΟΚ προχωρήσει σε αυτή την απόφαση, τότε στη Β’ Εθνική θα προβιβαστεί ο Αετός ΓΑΣ.


www.superbasket.gr


Γιώργος Λάππας: "Ελπίζω η ΑΕΚ Άργους να ξαναβρεί τον δρόμο της"

  Δυστυχώς τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την ΕΟΚ αναφορικά με την ΑΕΚ Άργους είναι κάθε άλλο παρά ευοίωνα και κατά πάσα πιθανότατα η νέα σεζόν θα την βρει στα τοπικά πρωταθλήματα.
Ο Γιώργος Λάππας είναι ένας παίκτης που... μάτωσε την κιτρινόμαυρη φανέλα όσο λίγοι, δίνοντας και την ψυχή του στα τέσσερα χρόνια που πέρασε στο συγκρότημα της Αργολίδας και δεν ξεχνάει τις όμορφες στιγμές που έζησε. Ο ικανότατος πλέι μέικερ τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, όπου έγραψε:
 
"Με στεναχωρεί πολύ το γεγονός διαβάζοντας σε διάφορα μπασκετικά site για την αδυναμία της ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ να κατέβει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Αυτό σημαίνει ότι η σεζόν που αρχίζει θα τη βρει στα τοπικά πρωταθλήματα. Έζησα τέσσερα υπέροχα χρόνια εκεί με πολλές χαρές και λύπες με ανόδους από τη Γ' Εθνική μέχρι την Α2.
Η ομάδα του Άργους για μένα ήταν σαν οικογένεια και έχω φίλους εντός και εκτός παρκέ. Αισθάνομαι λοιπόν την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους αυτούς για όλες τις στιγμές που περάσαμε! Ελπίζω η ομάδα του Άργους να ξαναβρεί το δρόμο για τις ψηλές κατηγορίες, εκει που ανήκει".


Νίκος Βαγγέλης
www.basketworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου